#40days40outfits

#40days40outfits

Wat is dat?

Yay! #40days40outfits begint weer, op 4 september a.s. Ik heb er zin in. Het is alweer de zesde editie maar voor mij is het de tweede keer dat ik mee doe. #40days40outfits is een challenge voor jezelf. De meeste vrouwen hebben overvolle kledingkasten en weten nooit wat ze aan moeten trekken, of ze dragen vaak dezelfde kleding en laten een groot deel liggen. En ook koopt een grote groep mensen vaak kleding terwijl je het eigenlijk niet eens door hebt.

Met de challenge #40days40outfits gaan we consuminderen. We gaan 40 dagen lang niets kopen en 40 dagen lang gaan we iedere dag andere setjes kleding dragen. En je zult merken dat je hoe langer je bezig bent met de challenge hoe anders je kledingstijl kan worden. Ik draag sinds de vorige challenge mijn basc H&M rokjes niet meer omdat ik me eraan stoorde dat ik die sms wel vijf keer per week aan wilde trekken. Ik heb een stuk of 10 dezelfde rokjes en ik irriteerde me er de eerste week al aan. Zo ben ik me dus meteen al anders gaan kleden dan voorheen. Ook kom je vast en zeker items tegen in je kast waarvan je zult denken ‘had ik dat nog ja?’ Tenminste, dit was mijn eerste ervaring! Ook deze editie is er weer een thema, Suzanne stelde “Show your true colours” voor en hierover was iedereen enthousiast. Bekijk hier het filmpje over het thema.

Als je zin hebt om mee te doen kun je je op Facebook aanmelden, klik hier voor de link. En voor de besloten groep waar outfits op gepost worden, klik hier.

De website

Op de website van #40days40outfits wordt een blog bijgehouden. Er is een team (waar ik deze editie ook in zit) dat regelmatig blogposts online zet die te maken hebben met de challenge. Ik zal een aantal keer een artikel posten dat gaat over beauty en daarnaast zal ik op de achtergrond bezig zijn met de SEO. Hiervan merk je niet zoveel maar ik vind het leuk om te doen! Mijn voorstel moment staat net online dus die post ik hier ook even! Klik hier om naar mijn voorstel moment te gaan.

De website is www.40days40outfis.nl.

Event

Bij de vorige edities is er een grande finale geweest. Dit keer gaan we dit niet doen. Maar, er wordt wel iets georganiseerd, namelijk een start evenement “Toon je ware zelf” met workshops (locatie Markelo, kleren van Toontje). Hierover kun je van alles lezen op de website en hierover komt steeds weer nieuwe informatie online. Dit evenement is op 4 september a.s. Update na het plaatsen van mijn blog dd 10 augustus. Het workshopp rogramma is bekend. Klik hier om te zien welke toffe workshops er gegeven worden en geef je snel op voordat het maximum aantal deelnemers is bereikt!

#40days40outfits

Positiviteit

Dit staat absoluut voorop. Als je niets positiefs te melden hebt dan scroll je gewoon door. Niemand zit te wachten op negatief commentaar. Iedereen is welkom als je maar positief bent en op een positieve manier feedback kunt geven. De groep bestaat uit bijna alleen maar vrouwen en de groep is zeer divers. Alle kledingmaten komen voorbij, verschillende leeftijden, etniciteit is gemengd en of je nou veel of weinig te besteden hebt, dat maakt in deze challenge niet uit want je zult het gaan doen met wat je hebt.

Doe je ook mee?

Heb je zin om mee te doen? Meld je dan gezellig aan op de Facebookpagina of gebruik op social media de hashtag #40days40outfits.

Ik heb er zin in!

handtekening

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Related posts

Leave a Comment