Ben ik weer terug?

Een tijd lang was ik een grote afwezige in blogland. Ben ik weer terug? Ik ga mijn uiterste best doen. Een hele drukke periode heb ik gehad met veel lastige en moeilijke momenten. Ik kon het niet opbrengen om te schrijven. De wil was er wel maar het lukte allemaal niet. Mijn revalidatie was weer begonnen en dit slokte me behoorlijk op qua energie. Ik heb sinds juni 2016 een hele leuke lieve vriend. In november kregen we de sleutels van ons appartement. Ik was toen net gestart met mijn nieuwe revalidatie. Helaas kregen mijn schoonouders in de eerste week van onze verhuizing een heftig ongeluk wat voor ons behoorlijk zwaar is geweest en eigenlijk nog steeds is omdat we mantelzorger zijn voor hen. Mijn revalidatie liep ook niet zoals ik het zelf graag had gewild. Hier kom ik zo nog even op terug.

Ben ik weer terug?

Afbeelding afkomstig van www.ingspire.nl (precieze link). Spreuken die je kracht geven en die te maken hebben met chronisch ziek zijn.

Een reeks aan gebeurtenissen die veel belangrijker zijn dan mijn blog. Vorige week was de laatste week van mijn revalidatieperiode. Vorig jaar heb ik een flinke terugslag gehad en het is me niet gelukt om in deze revalidatie periode weer terug te komen op hetzelfde niveau. Ik ging wederom te langzaam vooruit maar er is wel wat vooruitgang geboekt. Ik heb nu drie maanden pauze. En daarna ga ik weer verder met mijn revalidatie. Ik heb nu drie maanden om vast te houden wat ik deze periode heb geleerd en ik zal straks weer verder gaan om weer meer te leren.

Mijn project & gehackt

Ik denk dat jullie begrijpen dat ik door deze hele situatie niet echt heb geblogd. Wat ik wel heb gedaan was starten met een project. Ik had een aantal artikelen geschreven zo ongeveer 15 inmiddels voor mijn comeback. Ik wilde graag vooruit werken zodat ik als ik weer artikelen zou gaan plaatsen deze met regelmaat online zouden gaan komen. Denk dan bijvoorbeeld twee artikelen per week. Ik wil mij iets minder richten op beauty en meer op Lifestyle, onderwerpen die te maken hebben met mijn chronische ziekten, mindfulness, burn-out, restaurant reviews en dat soort onderwerpen. Vooral over onderwerpen als stress die te maken hebben met mijn burn-out had ik best veel geschreven.

Maar helaas, zoals ik jullie afgelopen week heb laten weten ben ik dus gehackt. Gelukkig heb ik van sommige artikelen nog wel ruwe versies die nog miet gefinetuned waren of stukjes die ik schreef op mijn telefoon in notities als ik even inspiratie had maar mijn laptop niet erbij wilde pakken. Daarbij was ik bezig met een nieuwe lay-out en al mijn werk daarin is helaas ook verdwenen. Ik begrijp niet waarom iemand dit doet. Ik ben overigens niet het enige slachtoffer van deze groep. Er zijn duizenden mensen die ook gehackt zijn op dezelfde manier.

En nu…

Ben ik al mijn concepten kwijt. Ik heb serieus erom moeten huilen. Toen ik erachter kwam heb ik direct een artikel geschreven over de hack. Dit is volgens mijn host absoluut gebeurd omdat ik niet de meest recente versie van WordPress heb gebruikt. Ik ben zeer teleurgesteld dat ik geen back-up heb van mijn concepten. Deze waren wel geback-upt maar ik was schijnbaar al een tijdje gehackt en ik heb mijn concepten hierdoor niet terug kunnen krijgen. Wel heb ik de gepubliceerde artikelen terug kunnen zetten naar mijn eigen laatste revisie.

Ik ben niet op de hoogte gesteld door mijn host omdat mijn mailadres was gewijzigd zowel bij mijn host als op mijn WordPress website. Let dus altijd op als je een website hebt en gebruik maakt van WordPress dat je de goede versies van WordPress gebruikt en ook je plug-ins goed update. Mij zal dit hopelijk niet meer gebeuren. Ik heb natuurlijk mijn wachtwoorden veranderd, de dingen teruggezet die ik kon terugzetten en ik heb naast Akismet ook de Wordfence plug-in toegevoegd die zou moeten meehelpen om malware en hackers tegen te houden. Daarbij blijf ik updaten!

Ben ik weer terug?

Ik hoop het wel. Mijn revalidatie ligt weer even stil. Ik heb hierdoor weer wat meer tijd. Maar ik heb ook veel te doen. Daarom beloof ik niks. Wat ik wel beloof is dat morgen een artikel over Betty’s Boops 2.0 online komt en deze week een artikel over de mooie sprei die ik heb gekregen van dekbed-discounter. Die zijn namelijk klaar!

Het gaat niet zoals ik zou willen. Ik ga over drie maanden verder met mijn revalidatie en ik moet nu rust houden en proberen vast te houden wat ik weer heb geleerd. Ik merk aan mijzelf dat ik best wel ben uitgeput van de afgelopen maanden. Naast het intensieve traject bij het revalidatiecentrum had ik ook nog een verhuizing en daarbij de mantelzorg voor mijn schoonouders.

♥ Chronisch ziek zijn vraagt om chronisch optimisme ♥

Maar dat is soms best wel heel erg moeilijk. Wel heb ik een super lieve man aan mijn zijde met wie ik echt de rest van mijn leven wil doorbrengen. Daar heb ik veel steun aan. Onderstaand een foto van de zomer 2016. We waren toen op onze favoriete plek op het strand.

Ben ik weer terug

Ons appartement

Ook zijn we nog niet klaar met ons appartement. We zijn bezig om het “ons” te maken. Gelukkig hebben we dezelfde smaak. Stukje bij beetje wordt het steeds leuker hier. Door de drukke periode hebben we nog niet alle spullen kunnen uitpakken. Maar daar heb ik nu ook de tijd voor. Ik ben blij met de vele inbouwkasten in huis waar we veel in kwijt kunnen. Ook hebben we een ruime berging waar we veel kunnen opbergen. Er zullen ook vast wel wat interieurblogjes gaan komen. We houden beide een beetje van een landelijke stijl gemixt met modern. We hebben een heerlijke bank in een lichte kleur maar we zijn nog op zoek naar een passend vloerkleed en een mooie opiumtafel. Ook moeten we nog iets leuks verzinnen voor naast de kast met de televisie. Die muur is zo lang… We vinden er vast wel iets moois op.

Naast de nare dingen zijn er gelukkig ook leuke dingen. En ik ben nog steeds op zoek naar hoe ik mijn leven weer Fabulous kan maken. ♥

Ik hoop tot snel lieve lezers.

handtekening

PS. de afbeelding bovenaan de pagina komt van Pixabay en is copyright vrij. Gekozen voor een deur omdat ik graag weer vaker met de deur in huis ga vallen! ♥ Ben ik weer terug? Ik hoop het…

Related posts

3 Thoughts to “Ben ik weer terug?”

  1. […] mijn revalidatie die weer is gestart. Ik schreef over de privé zaken die ik wil delen, een aparte blog post afgelopen week. Ik had echt verwacht dat ik deze post gewoon kon schrijven zoals ik dat altijd doe. […]

  2. Sophie

    Sterkte met alles. Dat is best veel in 1 keer. groetjes Sophie

    1. Dank je wel. Inderdaad best veel… ik slaap met er wel doorheen! Bedankt. XoXo Olivia

Leave a Comment