Betty’s Boops 2.0

Betty's Boops 2.0

Betty’s Boops 2.0

zo noem ik de verhuizing van mijn favoriete lingeriewinkel van mijn lieve vriendin Beatriz naar het nieuwe pand op de Ceintuurbaan 73, 1072 EP Amsterdam. (Klik op de link om naar google maps te gaan en jou weg te vinden naar de winkel). Om de hoek van haar oude stek op de Ferdinand Bolstraat, vond Beatriz een prachtige nieuwe locatie. Geen rommel meer op de stoep van de Noord-Zuid lijn maar een brede stoep. Een grotere winkel die er helemaal uitziet in de eigen Betty’s Boops huisstijl en met veel licht.

Heropening

17 februari sloot Betty’s Boops haar deuren op de Ferdinand Bolstraat. Maar niet om definitief dicht te gaan. Een nieuwe, betere en grotere winkel is ervoor terug gekomen. Op 25 februari jl. was de dag van de heropening van de winkel. Deze was een week dicht geweest in verband met de verhuizing. Wat een werk hebben ze verricht. Ik was positief verrast toen ik hier zaterdag binnen stapte. Eigenlijk leek het alsof ik de oude winkel in stapte maar doordat hij ruimer is en lichter (door de dakramen en de bredere etalage) vind ik persoonlijk de winkel een stuk overzichtelijker.

Betty’s Boops 2.0 is aan! De website moet nog worden aangepast maar alles op zijn tijd. De verhuizing was een hectische tijd voor Beatriz. Maar voor een indruk van de collectie kun je natuurlijk een kijkje nemen op www.bettysboops.nl. Er is flink wat nieuwe collectie die nog moet worden toegevoegd maar dat komt vast snel. Op de foto’s verderop in het artikel zie je ook nieuwe collectie. Op de website vind je ook de leuke uitzending met dokter Corrie die gaat over “borsten“.

Een aantal foto’s van de winkel. Dit is nog maar het begin, verderop in dit artikel een indruk van de gehele winkel en mijn favoriete nieuwe eyecatcher!

♥ De foto’s zijn getagd met mijn initialen in plaats van “Life Must Be Fabulous“. Dit omdat ik de foto’s ook beschikbaar heb gesteld aan Betty’s Boops. Van mij mag zij en enkel zij alleen, de foto’s gebruiken voor haar Facebookpagina en website (copyright). ♥

Betty's Boops 2.0Betty's Boops 2.0Betty's Boops 2.0 Betty's Boops 2.0

Passende lingerie

70 tot 80% van de vrouwen draagt de verkeerde maat BH. Dat is toch veel.

Lingerie maakt of breekt je outfit, vele dames zijn zich daar nog steeds niet van bewust. Draag jij de juiste maat bh? ♥ 

Ik heb al vaker artikelen geschreven over de winkel van Beatriz, onder andere over haar eenjarig bestaan. Zie onder dit bericht de gerelateerde artikelen.

Passende lingerie is zo belangrijk. Een jurk die je niet past kan ineens wel passen. Ik kan – sinds ik Beatriz ken – niet meer zonder het merk Elomi, dit is mijn favoriete merk in haar winkel. Ik draag alleen nog maar lingerie van dit merk. Zelf heb ik een vrij grote cup en een vrij smalle omvang. De pasvorm van de Elomi bh past daar het beste bij.

Maar er is voor ieder wat wils. Betty’s Boops heeft zowel lingerie en badmode voor de kleine maten (als enige in Amsterdam verkoopt zij omvangmaat 60) als voor de grote maten (denk aan cupmaten A t/m K). En is jouw maat van het model dat je wilt niet aanwezig in de winkel dan is er nog de mogelijkheid om een soortgelijk model te passen en indien mogelijk/beschikbaar het setje of alleen de bh te bestellen.

Borstenfluisteraar

Beatriz wordt ook wel de borstenfluisteraar genoemd. Zij kan praktisch in één oogopslag zien, door je kleding heen, welke cupmaat je nodig hebt. Soms zal ze je een model geven om te passen voor de maat en daarna kun je in het walhalla aan kleuren een leuk model gaan zoeken in jou maat. Soms valt een bepaald model iets groter of kleiner uit. Beatriz rekent dit zo voor je om. Een reden voor Beatriz om voorlopig nog géén webshop te beginnen is omdat zij echt gelooft in het passen van je lingerie. Ook al weet je jouw maat. Het kan zijn dat een ander model net anders valt. Beatriz gelooft in de kracht van het passen. En ik ben het best met haar eens!

Kijk eens wat een mooie paskamers:

Betty's Boops 2.0

De eyecatcher *hearteyes*

Tijdens de heropening heb ik wat kiekjes gemaakt. Ik vond het wel lastig want soms was het erg druk en ik wilde de winkel vastleggen zonder mensen erop. Dit is bijna gelukt. Ik begin met een eyecatcher. Toen ik Beatriz leerde kennen in 2015 vertelde ze dat het haar droom was om een stalen BH aan de gevel te hangen. En haar droom is uitgekomen. Wat is hij mooi!

♥ Ik vind hem echt zo verschrikkelijk gaaf!

Betty's Boops 2.0

Is hij mooi of is hij mooi? En volgens mij ook hartstikke uniek. Ik vind het een plaatje. Het waaide flink hard dus het was nog best lastig om een mooie foto te maken. De ballonnen waaiden ook flink heen en weer. En… in plaats van een bord met Betty’s Boops, hangt er nu een mooie lichtbak. Zo is de winkel nog beter zichtbaar. Voor de opening waren de schuifdeuren open gedaan maar aan de zijkant zit ook een deur en dat is de ingang. Ik vind het erg fijn voor haar dat ze nu een iets grotere etalage heeft. Zo valt de winkel veel meer op. Ik hoop dat er veel voorbijgangers naar binnen lopen.

De tramhaltes zijn bijna voor de deur en op de hoek komt medio 2018 op loopafstand één van de uitgangen van de Noord-Zuid lijn. En nog steeds is de Albert Cuijp markt om de hoek en zit de winkel in de heerlijke sfeer van de Amsterdamse Pijp met al haar gezellige restaurantjes, cafeetjes, koffiehuisjes en vele winkels. Je kunt je hier gemakkelijk een dag vermaken.

Betty’s Boops 2.0 op de foto, een kijkje in de winkel

Betty's Boops 2.0 Betty's Boops 2.0  Betty's Boops 2.0 Betty's Boops 2.0 Betty's Boops 2.0 Betty's Boops 2.0 Betty's Boops 2.0 Betty's Boops 2.0 Betty's Boops 2.0 Betty's Boops 2.0

 Lots of beautiful bra’s and lovely swimwear ♥

En wat vinden jullie ervan? Ik word er heel blij van. De huisstijl is weer prachtig doorgevoerd. Alles is goed op elkaar afgestemd. Ook het licht in de winkel vind ik erg mooi. Het is sfeervol. Het koffiehoekje heb ik niet op de foto. Dit omdat deze volop in gebruik was tijdens de heropening. Hier zaten eigenlijk de hele tijd mensen even kop koffie of thee te drinken met een Betty’s Boops taartje en vervolgens aan de borrel! Helaas kon ik er niet zo heel lang bij zijn zaterdag omdat ik een vrij slechte dag had. Toen ik thuis kwam ben ik ook direct weer mijn bed ingedoken na een warme douche.

Ik hoop dat Beatriz een beetje is uitgerust van de verbouwing en de heropening. En daarbij dat alle vrouwen in Nederland de weg kan vinden naar Betty’s Boops 2.0. Dat iedereen de juiste maat gaat dragen want oh dat is zo belangrijk. Je merkt echt direct het verschil.

Tijdens de heropening van Betty’s Boops 2.0 waren er twee dappere meiden die een aantal keer een ronde hebben gelopen in verschillende setjes badmode en lingerie. Ik vond dit enorm tof gedaan. Steeds als het wat drukker werd in de winkel kwamen zij met een ander setje langs. Één van de meiden, Suzanne, ken ik van #40day40outfits. Erg leuk dat ze dit heeft gedurfd met een maatje meer. Ik heb hier geen foto’s van gemaakt in verband met hun privacy. Je had erbij moeten zijn om dit mee te maken!

De ingang en het uitzicht vanuit de winkel

De ingang was versierd met een gave ballonnenboog. Er stond alleen zo veel wind dat hij flink bewoog. Helaas geen kiekje waar hij mooi recht op stond. En de tweede foto is genomen vanuit de deur. Het uitzicht vanaf de winkel. Het zal wel even wennen zijn dat de tram hier langsrijdt. Gelukkig hoor je dit niet echt in de winkel dus er is geen sprake van geluidsoverlast. Er is een mooi breed voetgangerspad voor alle voorbijgangers.

Betty's Boops 2.0 Betty's Boops 2.0

Wanneer komen jullie langs bij Betty’s Boops 2.0?

Beloof ik je dat het de moeite waard is!

handtekening

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Related posts

4 Thoughts to “Betty’s Boops 2.0”

  1. Sophie

    Wat een mooie winkel! Ik ga er zeker langs als ik in Amsterdam ben! Groetjes Sophie

    1. Dat moet je zeker doen! Je krijgt absoluut goed advies en er is zoveel keuze! Een snoepwinkel van lingerie! Veel plezier als je langsgaan! XoXo Olivia

  2. Het is echt heel mooi worden. 🙂 Hiervoor was het een dansschool waar ik nog heb schoongemaakt.

    1. Klopt! Ze moesten heel wat spiegels weghalen. In het magazijn hangen er nog een paar hihi! Grappig!! XoXo

Leave a Comment