Miss Bra verkiezing en feest bij Betty’s Boops

feest

Dag lieve mensen,

Een vriendin van mij heeft een lingeriewinkel, Betty’s Boops, hierover heb ik even geleden een artikel geschreven. Nou bestaat haar winkel een jaar en organiseert zij een leuk feest ter ere van dit jubileum!

Kom jij ook? Op 23 april a.s. is er een feestje op de Ferdinand Bolstraat 110 in Amsterdam. Ik zal hieronder de informatie geven. Ik heb er zin in en vind het erg leuk dat ze een feestje viert. Ik ga er dan ook natuurlijk naar toe! Ik hoop enorm hard dat ik dan een goede dag heb! En anders ga ik lekker zitten en kijk ik toe! smiley!

 

 

Info via de website van Betty’s Boops!

Onderstaand stuk komt van de website van Betty’s Boops.

Hoera, Betty’s Boops bestaat één jaar! Dus wij vieren een feest! Kom jij ook gezellig langs?

Een jaar geleden opende lingerie winkel Betty’s Boops haar deuren! En van het eenjarig bestaan gaan wij een feestje maken! Kom jij ook?

Op 23 april a.s. vieren wij feest met een Miss Bra Verkiezing in de winkel! Een hapje en drankje staan klaar en…. als je iets koopt in de winkel dan krijg je daar een leuke goodybag bij!

Show your confidence in de photo booth en WIN een bh naar keuze uit de collectie in de winkel!!

Na 15:00 uur kiest de jury de meest trotse/vrolijke/leuke foto uit.
Let op: het gaat niet om knap maar om LEUK en SPONTAAN! De jury moet vrolijk worden van jouw foto.
Dan maak jij kans om de bh waar jij mee op de foto staat te winnen, en uiteraard eeuwige roem als Miss Bra 2016.

PS. De foto’s zullen niet op internet gebruikt worden tenzij jij daar toestemming voor geeft…

Alles op een rij en de overige acties:

  • Win een BH naar keuze bij de Miss Bra verkiezing.
  • We zullen onder de mensen die komen twee waardebonnen verloten van Magic Bodyfashion. Klik hier om naar de collectie van Magic te gaan die Betty’s Boops in haar assortiment heeft!
  • Natuurlijk voorziet eigenaresse Beatriz jou van deskundig maatadvies! Een bh heeft nog nooit zo lekker gezeten als je de juiste maat en het juiste model draagt! Beatriz is DE expert op het gebied van de juist maat BH.
  • Een hapje en een drankje.
  • Kortingen!
  • Alle klanten die een aankoop doen krijgen een leuk gevulde goodybag mee. De eerste twintig klanten krijgen daar een leuk extraatje bij zoals een sporthanddoek van Freya waar een handige rits in zit met een vakje om daar bijvoorbeeld je kluissleuteltje op te bergen. Ook zit er in de goodybags o.a. een sample in van Soak waarmee je tenminste twee keer een handwas kunt doen om jou lingerie mooi te houden. Lees hier meer over Soak. Een kortingsbon van de leuke webshop Curvy King. Een leuke toilettas en nog meer goody’s!

Feest  Feest

We zijn bezig met de organisatie dus zodra de volgende dingen bevestigd zijn dan plaatsen we dat op de Facebook Event pagina!

Flyer

Feest

Op de Facebook Event pagina kunt u alle ins en outs lezen over het feest.

Wij hebben er al enorm veel zin in en we hopen dat jij ook gezellig langskomt in de winkel! Wij zijn gewoon de hele dag geopend. De Miss Bra verkiezing is tussen 12:00 uur en 15:00 uur.

Als u vragen heeft kunt u altijd een berichtje sturen op Facebook of u stuurt een e-mail naar info@bettysboops.nl

Lieve groet,

Beatriz

Betty’s Boops

Ik mocht het artikel kopiëren! Ik hoop dat ik iemand van mijn lieve volgers mag ontmoeten die dag! Ik heb er zin in en ik weet zeker dat het een leuke dag gaat worden!

XoXo Life Must Be Fabulous

Related posts

Leave a Comment