Bettys Boops Lingerie

Bettys Boops - Life Must be Fabulous

Dag lieve dames, en heren die graag een mooi cadeau geven aan hun lief,

Vandaag wil ik graag de lingerie winkel van Beatriz in het zonnetje zetten, Bettys Boops! Beatriz en ik hebben elkaar iets beter leren kennen tijdens de 40days40outfits challenge en ik ben inmiddels al twee keer gezellig bij haar op de koffie geweest in de winkel. Beatriz is een echte vakvrouw met een hele mooie winkel!

Bettys Boops - Life Must be Fabulous

Locatie

Bettys Boops Lingerie is gevestigd op de Ferdinand Bolstraat 110. Dat is tegenover de Hema en vlakbij de Albert Cuijp markt. Een hele mooie locatie! Dus als je de Albert Cuijp markt af loopt richting tram 24 en 16 dan ga je linksaf de Ferdinand Bolstraat in en dan is de winkel aan je rechterhand. Als je vanaf tram 12 en tram 3 komt dan is de winkel aan de linkerkant.

Bettys Boops - Life Must be Fabulous

De eigenaresse

Beatriz is een gepassioneerde vakvrouw en heeft bijna een jaar geleden haar droom waargemaakt, het starten van een lingeriewinkel. Na research heeft ze besloten dat niet in haar eigen woonplaats te doen maar in ons mooie Amsterdam. Ze vond deze toplocatie en is begonnen. Beatriz vind het belangrijk dat mensen de juiste maat kiezen. Ze ziet vaak dat vrouwen niet de juiste maat BH dragen terwijl dat juist heel belangrijk is. Niet alleen voor hoe je kleding zit maar ook voor de stevigheid van je borsten zelf.

Bettys Boops - Life Must be Fabulous Bettys Boops - Life Must be Fabulous

De juiste maat BH

Zoals ik net vertelde is de juiste maat BH belangrijk. Je merkt direct het verschil wanneer je een BH aan hebt die echt goed zit.Veel vrouwen dragen klaarblijkelijk een te grote omvangsmaat. En daardoor eigenlijk ook direct een verkeerde cup. Beatriz vertelde dat ze wel eens iemand in de winkel heeft gehad die dacht dat ze een 90F had maar uiteindelijk bleek het een 75K te moeten zijn. Dat is best een beetje een behoorlijk en bovenal enorm verschil.

En ook bij mijzelf een mooi voorbeeld. Ik had mijn maten juist, 80G. Maar ik draag graag een softcup. Dit blijkt voor mijn borstvorm helemaal niet zo mooi te zijn. Een gewone beugel bh zou veel mooier staan zei Beatriz. Ik paste een Elomi retro bh en ik was meteen verliefd. Wat zat die lekker zeg!

Nog een voorbeeld van mijzelf. Ik heb een tijdje geleden een jurkje besteld en ik paste hem met mijn slaap BH. Deze is niet verstevigend omdat hij puur bedoeld is voor het slapen, anders krijg ik last van mijn borsten. Ik paste het jurkje en hij zat perfect behalve bij mijn borsten. De naad liep niet goed. Ik dacht ik pas hem morgen weer met de Elomi BH. En wat denk je? Het jurkje zat als gegoten.

Dit is het setje wat ik mee nam bij mijn eerste bezoek aan Bettys Boops:

Bettys Boops - Life Must be Fabulous

En op onderstaande foto heb ik de BH aan. Ik wilde niet met vol “uitzicht” op social media dus ik heb de foto bewerkt zodat het een beetje getekend lijkt. Aan de andere kant liggen we op het strand ook in bikini en badpak maar toch… De BH zit perfect! Ik ben hier heel, heel, heel erg blij mee! Ik ga sparen om er weer een te kunnen kopen!

Bettys Boops - Life Must be Fabulous

Welke maten en merken worden er verkocht?

Er is een heel groot assortiment aan lingerie en badkleding in de winkel. Bettys Boops heeft de maten A tot en met K en de omvangmaten van 60 tot 105. Iedere vrouw kan in deze winkel dus slagen! Een goed weetje… Bettys Boops is de enige lingerie winkel in Amsterdam die omvangmaat 60 verkoopt.

De merken in de winkel:

  • Freya
  • Fantasie
  • Elomi
  • Huit
  • B. Tempt’d

En vanaf september 2016 wordt ook het merk Wacoal verkocht.

De prijzen beginnen bij ongeveer EUR 40,-. Je krijgt daarvoor een bh met kwaliteit, waar je lang mee kunt doen en nog langer als je hem goed behandelt en bovendien krijg je zeer professioneel advies van Beatriz.

Bettys Boops - Life Must be Fabulous

Een kijkje in de winkel

De website van Bettys Boops is momenteel in de maak (de website www.bettysboops.nl wordt nu doorverwezen naar de facebookpagina) en ik mocht daar de foto’s voor maken in de winkel. Er zijn er nog veel meer maar die komen later op de website te staan. Klik hier om naar de facebookpagina te gaan en om deze natuurlijk te liken! Op haar website zal Beatriz ook gaan bloggen, je gaat er allerlei artikelen vinden met tips, collecties, haar leuke quotes en allerlei dingen die met lingerie en badmode te maken hebben. Ik ben nu al erg benieuwd naar haar blogs en collecties!

Zoals je op de volgende foto’s kunt zien is er volop kleur aanwezig maar ook sexy rood en zwart! Voor iedere smaak is er wel iets, geloof me!

Bettys Boops - Life Must be Fabulous Bettys Boops - Life Must be Fabulous Bettys Boops - Life Must be Fabulous Bettys Boops - Life Must be Fabulous Bettys Boops - Life Must be Fabulous

De winkel heeft ook allerlei leuke hoekjes, je ziet er steeds meer als je er rond kijkt en vaker komt. Een mooie piano met allerlei leuke foto’s erboven, leuke bordjes met plaatjes en teksten, een gezellig koffie hoekje met een koffiezetapparaat in de kleuren van de winkel (en ze heeft hele leuke koffiekopjes, in love hihi)… En heb je al gezien wat voor een leuke tekeningetjes er staan in het logo? Goed kijken bij de blauwe kleur. Ik vind het gaaf dat ze over alle details heeft na gedacht. Binnenkort komt de website online en dan is alles compleet. Ook bestaat Bettys Boops binnenkort alweer een jaar!

Hoe houd je je lingerie mooi?

Ik ga natuurlijk niet alle tips van Beatriz verklappen want die mag ze zelf vertellen en gaan bloggen op haar website. Wel is het – denk ik – algemeen bekend dat je een BH beter op de hand kunt wassen. Beatriz verkoopt heerlijk ruikend wasmiddel voor de handwas van het merk Soac. Ik heb alle drie de geuren geroken afgelopen weekend en ze ruiken heerlijk, mijn favoriete is de lichtgrijze kleur.

Bettys Boops - Life Must be Fabulous

Bettys Boops is een absolute aanrader om te bezoeken als je in Amsterdam komt winkelen of als je in Amsterdam woont. Met de Albert Cuijp markt om de hoek en allerlei heerlijke restaurantjes en koffiebarretjes kun je daar een leuke winkeldag van maken. En het mooie is, voor ieder figuur is er een BH te koop, dus ook de volle dames kunnen slagen en de dames die hele kleine maatjes hebben ook. Geen awkward momenten omdat je vriendin wel iets kan kopen en jij niet. Beter kun je niet hebben toch?

Enne voor de mannen, ik denk dat veel vrouwen het fantastisch vinden om een mooi setje cadeau te krijgen!

Ken jij Bettys Boops al? Zit jouw BH lekker? Heb jij eens echt goed advies nodig? Ik nodig je hierbij uit om naar Bettys Boops te gaan!

XoXo Olivia

handtekening

Related posts

One Thought to “Bettys Boops Lingerie”

  1. […] vriendin van mij heeft een lingeriewinkel, Betty’s Boops, hierover heb ik even geleden een artikel geschreven. Nou bestaat haar winkel een jaar en organiseert zij een leuk feest ter ere van dit […]

Leave a Comment