Birthday – presents

Lieve beauty’s,

Onlangs was ik jarig. Ik heb mijn birthday nog niet echt gevierd maar ik kreeg van twee lieve vriendinnen al wel een aantal birthday presentsssss *love*. Ik vind ze zo leuk dat ik ze graag met jullie wil delen. Sommige cadeautjes zijn review waardig dus dat zal ik zeker gaan doen. Ik heb de foto’s al gemaakt. Wanneer ik er een review van ga schrijven dan zal ik dit bij de foto’s even vermelden!

Ik begin met de cadeautjes van mijn lieve vriendinnetje Veer. Ze zaten in een leuke box. Ik ben dol op dat soort boxen en ik gebruik ze ook altijd weer om rommeltjes in te bewaren en dat soort dingen dus dat komt goed van pas!

10-DSC_1059

In de box zaten een aantal fijne cadeautjes. Ik begin met de Lush cadeautjes. Ik ga een Lush review maken van deze heerlijkheden.

01-DSC_1043

Allereerst de Lush zeep voor mijn gezicht. En hij ruikt zo heerlijk! Mmm… Daarnaast voelt mijn gezicht na gebruik ook direct glad aan. Ik verklap niet teveel want ik bewaar nog wat feitjes voor de review natuurlijk!

08-DSC_1054

En ook een heerlijke Lush gezichtscrème. British Nanny. Heerlijk! Ik heb hem al een paar keer gebruikt en ik ben hier zo blij mee. Dit is mijn nieuwe favoriete gezichtscrème!

06-DSC_1050

Op mijn verjaardag was ook lieve Farah jarig, same date different year. Voor haar birthday ging ik ook even naar de Lush en daar kreeg ik dit zeepje om te proberen. Ik voeg hem even in dit artikel toe maar deze kreeg ik bij mijn aankoop van de cadeautjes voor Faar.

09-DSC_1057

Mijn vriendinnetje weet waar ik van hou! Ze gaf me ook nog een leuke ketting en armband. Ik weet niet van welke winkel ze zijn. De ketting vind ik superleuk. Helemaal mijn kleuren. Ook is hij niet groot en niet klein. Het is er één die praktisch overal bij past. En de armband past prachtig bij mijn zilverkleurige horloge en is ook goed te combineren met mijn kleding. I love them!

13-DSC_1062

14-DSC_1063  11-DSC_1060

Alsof bovenstaande cadeautjes nog niet genoeg waren gaf ze me ook nog een heerlijk boek. Healthy Pleasures. I LOVE IT! Ik ben dol op dit soort boeken. Ik heb veel gekookt uit het Powerfood boek van Rens Kroes en ik ben blij dat ik dit Leuke boek Healthy Pleasures erbij heb gekregen. Nou kan ik nog meer gaan experimenteren met gezonde ingrediënten. Over dit boek ga ik een review schrijven als ik een aantal recepten hiervan heb geprobeerd!

15-DSC_1064

Op mijn birthday had ik een slechte dag helaas. Ik had erg veel pijn. Dat kan gebeuren natuurlijk want ik heb er regelmatig last van. Ik zou met mijn vriendin Anneke gaan lunchen en heb gevraagd of ze in plaats van naar Du Cap één van onze favoriete lunchgelegenheden naar de Brasserie bij mij in de buurt wilde komen om te lunchen. Gelukkig vond ze het geen probleem en zo kon ik toch nog even de deur uit voor een lunch. Ze bracht een mooie oranje Hermes tas mee. Hermes stond niet zo positief in het nieuws de laatste tijd maar de cadeautjes bevatten gelukkig geen krokodillen leer.

29-DSC_1078

In de tas zat een mooie doos… Het is altijd spannend om cadeautjes van zulke merken uit te pakken.

30-DSC_1079  31-DSC_1082

33-DSC_1084

En in de doos zat weer een doosje. De geur kwam me tegemoet. Heerlijk. Er zat een doosje in en een parfum. Ik hoefde het plastic er niet vanaf te halen om de geur te ruiken want het kussentje was ermee in gesprayd. Heerlijk. Echt een geur voor speciale gelegenheden. Ik heb de strikken er weer om heen gedaan na het uitpakken. Ik kan helaas niet zo mooi strikken als dat het er eigenlijk omheen zat…

32-DSC_1083

34-DSC_1085

En wat er in het tweede doosje zat…. Een prachtig notitieboek. Ik ben dol op schrijven. Ze weet dat ik altijd een notitieboek in mijn tas heb zitten. Maar deze ga ik denk ik niet gebruiken. Dit wordt een boekje wat gaat pronken in mijn woonkamer. Ik vind hem prachtig!

37-DSC_1088 36-DSC_1087 35-DSC_1086

De zaterdag na mijn verjaardag kwam mijn moeder langs met mijn zusje. Mijn zusje riep meteen dat ik mijn cadeautje pas krijg als we het samen vieren in augustus. Mijn familie woont op de Veluwe dus voor familie gaan we het dit jaar samen vieren. Mijn moeder gaf me een envelopje met geld. Altijd welkom!

Met Farah sprak ik op zondag af. Zij is dezelfde dag jarig en vierde het zaterdag. Omdat mijn moeder en zusje er waren kon ik helaas niet komen. Faar trakteerde me op een heerlijke lunch en ik kreeg nog een lieve kaart met geld. Bedankt lieffie!!!

Ik hoop binnenkort nog een borrel te kunnen geven voor mijn vriendinnen thuis. Ik heb alleen de laatste weken extreem veel last van koorts en daarbij zit ik weer in de onderzoeksmolen voor de mogelijke fybromyalgie en CVS. Ik heb donderdag een afspraak met een gespecialiseerde therapeut en mijn huisarts laat me komende week weten naar welke specialist ik mag in het ziekenhuis.

Ik heb koorts door alle spanningen. Spanningen met betrekking tot mijn ziektebeeld. Spanning i.v.m. de mediation met mijn werk. De warmte buiten waar ik niet super goed tegen kan in mijn huidige gezondheidssituatie. Kortom ik zit niet lekker in mijn vel de laatste tijd. Vorig jaar lag ik op mijn verjaardag in het revalidatiecentrum. Dus toen heb ik het helemaal niet gevierd. Volgend jaar wordt ik 30 dus dan wil ik echt een leuk feest gaan geven. Dit jaar doe ik denk ik een kleine borrel. Ik ga de datum maar snel prikken.

Lieve Veer, Anneke, mama en Faar bedankt voor jullie leuke cadeaus. Jullie weten precies waar ik van houd!

HANDTEKENING

Related posts

9 Thoughts to “Birthday – presents”

 1. creabeaatje34

  Wat een leuke cadeaus 😀

  1. Dank je wel meis! Ik ben er ook erg blij mee!! XoXo Olivia

   1. creabeaatje34

    Super! 😀

 2. Wat een leuke cadeautjes! Het boek lijkt me erg tof 🙂

  1. Thankksss ik ben er ook heel blij mee! Superlief! Ik ga een review schrijven over het boek. Hij staat op concept nu omdat ik eerst wat gerechten wil proberen. Ik verwacht dat ik hem over ongeveer 3 weken online heb staan! Stay tuned zou ik zeggen hihi! Dank voor je reactie! XoXo Olivia

 3. Christine

  Wat een leuke cadeaus allemaal!! Alleen jammer dat je niet zo lekker in je fel zat/zit. Hoop dat het snel beter wordt.
  Dikke kus, Christine

  1. Dank je schat. Ik hoop het ook. Genieten jullie een beetje daar? Ik zie steeds fantastische foto’s voorbij komen. Heerlijk hoor! Enjoy babe! XoXo

 4. Leuk om te zien en wat een heerlijke producten van Lush! Mooie blog heb je.

  1. Dank je en dank je!!! Ik ben zelfs nog een tasje vergeten… die is al zo ingeburgerd hihi! Maar ik had ook nog een mooie zwarte leren tas gehad. Zo een fijn middenmaatje. Net te groot maar ook niet zo klein dat er niets in past… Thanks voor je lieve reactie! XoXo Olivia

Leave a Comment