Een dagje extra lief zijn voor mijn lijf

Lieve lezers,

Wauw, gisteren was een ware aanslag op mijn lijf. Gelukkig had ik deze al ingecalculeerd en kwam het niet als een verrassing dat ik vandaag de hele dag in mijn bed zou gaan liggen. Mijn spieren zijn helemaal verstijfd en ik heb enorm veel pijn. Soms moet je er wat voor over hebben om een gezellige middag/avond te hebben.Met mijn vriendinnen ben ik gisteren naar het Fierce Fashion Festival geweest. Ik ga hier niet veel over schrijven. We hebben het enorm gezellig gehad met elkaar en de muziek was leuk. Ik heb niet echt wat gekocht op een haarbandje met bloemetjes na. We hebben wel veel foto’s gemaakt en gelachen met elkaar. We hadden er iets meer van verwacht wegens alle social media aankondigingen van Modemusthaves. Ik heb het idee dat de organisatie zich daar bewust van is dus ik ga hier niet verder over schrijven. We hadden namelijk zeker wel een leuke middag.

NIEUW BLOG

Maar na zo een dag, waarbij ik over mijn grens ga en de lepeltjes van de dag erna bijna op maak, ook al had ik de lepeltjes van de dag ervoor gespaard (lepeltjestheorie) was ik echt gebroken. Na het festival waren we nog een hapje gaan eten en toen ik thuis kwam stortte ik compleet in. Een douche genomen, make-up verwijderd en naar bed gegaan. Vandaag kon ik er amper uitkomen. Eigenlijk niet. Ik lig nu dan ook lekker in bed dit korte artikel te typen.

Ik ben er net even uit geweest om te douchen. Ik hoopte dat door het hete douchewater mijn spieren wat losser kwamen maar dat viel tegen. Dan maar een dagje extra lief zijn. Mijn vriend komt zo thuis met eten en vanmorgen maakt hij heerlijk koffie en een ontbijtje.

Na mijn douchebeurt vanmiddag heb ik mij extra goed verzorgd want dan lig ik het lekkerste in bed. Ik ga zometeen ook weer lekker verder met film kijken. Toch wilde ik jullie mijn ritueeltje even laten zien. Ik had mijn make-up er niet helemaal goed afgehaald gisteravond. Ik was er denk ik te moe voor. Ik heb wel mijn best gedaan en het grootste deel was weg. Daarom doe ik het nu even extra goed. Eerst de restjes me de make-up eraser onder de douche (het viel best mee).

DSC_0721

Ik heb na het douchen mijn gezicht even ingesmeerd met reinigingslotion. Toen heb ik mijn gezicht een heerlijke massage gegeven met de reinigingsborstel van Braun. Aanstaande dinsdag komt daarover een review artikel online.
DSC_0715

DSC_0723

Vervolgens heb ik de reinigingsmelk verwijderd met het fijne Misscelair water van Garnier. En heb ik een lekkere dikke laag dagcrème opgesmeerd.

DSC_0716

DSC_0718

 

Ik heb mijn lijf helemaal in gemasseerd met Body Butter van de Bodyshop. Heerlijk vind ik dat. Daarna heb ik lekker mijn thuiskleren aangedaan. Mijn vriend had het bed even opgeschud en ik kan er al bijna weer in gaan liggen….

DSC_0717

Nog even wat spraytjes Body Splash Vanilla Spirit van H&M op mijn lijf en kleding gesprayd want ik vind het altijd fijn om lekker te ruiken. Van de deodorant en de voeten crème heb ik geen foto’s gemaakt.

DSC_0720

Deze zondag dus zo min mogelijk inspanningen en lekker bijkomen van gisteren. Morgen moet ik weer vroeg opstaan voor het revalidatie centrum dus ik hoop dat ik wel op tijd in slaap val en anders neem ik een slaaptablet in.

Me-time. I love it. Maar ik heb een dag als deze liever zonder pijn. Ik ga verder met films kijken en zo meteen genieten van de kookkunsten van mijn schoonmoeder. Morgen komt er trouwens een review online over de dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills.

Een fijne zondag nog voor iedereen!

With Love,
Olivia

Life Must Be Fabulous

wpid-img_20150406_214359.jpg

Related posts

One Thought to “Een dagje extra lief zijn voor mijn lijf”

  1. Jezelf verwennen mag ook weleens xxx

Leave a Comment