Even niet zo Fabulous

Fabulous

Wat is er niet zo fabulous

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik heb geschreven op mijn blog. Het ging niet zo fabulous en ik zat weer in mijn dal. Ik hoopte dat ik weer kon schrijven en de zin had om te bloggen maar ik had erg veel moeite om me er toe te zetten. En als ik één ding geleerd heb de afgelopen twee en een half jaar is dat ik op die momenten even pas op de plaats moet maken.

Dus het bleef even stil op Life Must be Fabulous. Ik ga dan ook – nu ik weer even de slag te pakken heb – niet roepen dat ik weer terug ben en dat er weer meer artikelen online komen. Nee, ik ga kijken hoe het loopt en we merken vanzelf wel of het me weer gaat lukken of niet. Mijn camera ligt in ieder geval niet te verstoffen. Ik heb ruim 500 plaatjes die ik graag zou willen delen op mijn blog dus ik hoop dat de positieve flow die ik nu even heb blijft!

Maar… ik ben jarig geweest (voor de dertigste keer), ik heb nieuws omtrent mijn revalidatie, ik ben verhuisd en ik ben verliefd. En ik vertel nog wat over mijn gezondheid… Ben je benieuwd? Lees dan gauw verder.

Fabulous

Verhuizing

In april was het eindelijk zo ver. Na een lange zoektocht heb ik een aangepaste woning gevonden. Ik ben begin mei verhuisd en dit heeft de nodige stress en vermoeidheid met zich meegebracht. Daarnaast moest ik erg wennen aan mijn nieuwe buurt die niet zo fijn is maar wat belangrijker is, is dat ik een dak boven mijn hoofd heb. Ik heb een klein huisje op de begane grond met een aangepaste keuken (verstelbaar aanrecht zodat ik zittend kan koken) en een aangepaste badkamer.

Vooral met de badkamer ben ik erg blij. Mijn toilet is iets verhoogd en ik heb beugels zodat ik makkelijk kan opstaan. En ik heb een speciale stoel aan de muur zodat ik zittend kan douchen. Handig dat ik hem ook kan inklappen en dat hij niet veel ruimte inneemt. Daarnaast is de badkamer ruim zodat ik wanneer ik mijn rolstoel nodig heb (dat is de laatste maanden weer wat vaker voorgekomen) ik makkelijk door mijn kleine huisje kan rollen. Geen drempels etc. Best wel fabulous toch ;).

Revalidatie

Omdat het echt niet meer ging hebben mijn therapeute en ik er alles aan gedaan om het revalidatiecentrum zo ver te krijgen dat ik weer mag revalideren. En YES het is gelukt! Ik ben hier zo blij mee. In augustus heb ik mijn intake gesprek met de arts en een onderzoeksdag en in september begint mijn revalidatie weer. Waarschijnlijk twee dagen per week. Het kan zijn dat dit gaat veranderen n.a.v. de onderzoeksdag. Ik ben erg blij dat dit gaat gebeuren want mijn gezondheid blijft achteruit gaan. Ik slaap soms wel 20 uur op een dag. Hier gaat verandering in komen!

Liefde

Ik heb de man van mijn dromen gevonden. Ik wist niet dat hij bestond. Maar hij bestaat! En hij ligt nu lekker te slapen na zijn nachtdienst. Ik mag in mijn handjes knijpen echt waar. Hij neemt me zoals ik ben, met handicap en al en hij is echt het beste wat me is overkomen. Deze prachtige rozen kreeg ik op mijn verjaardag omdat we toen een maand “verkering” hadden. Hoe mooi zijn ze! Kijk eens hoe hoog! Ik had helaas geen vaas waar deze prachtige rozen in konden dus ik kon pas na het weekend echt mooie foto’s maken. Hij trekt me uit mijn dalletjes. Neemt me mee naar het strand en het belangrijkste, hij laat me vrouw voelen, maakt me aan het lachen en hij geeft me een intens gelukkig gevoel.

Fabulous

Fabulous Fabulous

En verder….

Ik ben vorige maand dertig geworden. Nu hoor ik dus ook bij de dertigers club. Gezellig! Ik had een klein borreltje gegeven op de dag zelf en samen met mijn zusje een barbecue gedaan voor familie bij mijn moeder thuis. Ik ben niet zo een feestvierder wat verjaardagen betreft en dit was hartstikke gezellig en prima zo!

Mijn gezondheid gaat nog niet zo best maar hier gaan we lekker aan werken tijdens mijn revalidatie. Ik slaap veel, er is een grote last van mijn schouders gevallen twee weken geleden en ik merk dat al die spanningen zich uiten in mijn lijf. Ik heb veel rust nodig en ik kan even niet zo veel maar doordat die last van mijn schouder is kan ik weer een stuk positiever naar de toekomst kijken. Ik heb een hele lieve (en stoere) man aan mijn zijde en dat maakt mij heel blij. Het gaat allemaal goed komen alleen het heeft wat tijd nodig… Nou dan geven we het toch tijd?

Fabulous

Ik hoop oprecht weer meer te schrijven. Vanavond komt er in ieder geval een outfit post aan. Ook verschijnt binnenkort een artikel over #40days40outfits wat op 4 september weer begint en in mijn concepten staat nog een tweede outfit post klaar en ik heb wel 40 ideeën over artikelen op mijn lijstje staan. Aan inspiratie ontbreekt niks… Enkel de energie en tijd die het kost om het ook daadwerkelijk te doen.

handtekening

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Related posts

9 Thoughts to “Even niet zo Fabulous”

 1. Tamara

  Neem alle tijd die je nodig hebt lieffie, gezondheid boven alles. Ik wens je een spoedige revalidatie toe en heel veel geluk samen met je partner. Nogmaals gefeliciteerd op tram 30, welkom in de club zou ik zeggen. XOXO

  1. Dat sowieso… maar vind het jammer dat het bloggen dan niet zo lukt.. maar dat is eenmaal zo… dank voor je lieve woorden XoXo

 2. Lieve Evelien, fijn om te lezen dat je weer uit het dalletje klimt. En ja het leven bestaat nu eenmaal uit pieken en dalen, wat niet erg is zolang de pieken overheersen. En ja, liefde is eigenlijk alles! Geweldig dat je liefde van je leven hebt gevonden…! Ik kijk met plezier vooruit naar de 40days40outfitsChalkenge. Liefs, Remke

  1. Dat is ook zo! En zin om jou binnenkort te zien! Ik reageer zodra ik het rooster weet van mijn vriend! Ben ook benieuwd naar jou 40days en 40outfits 😉 echt leuk dat je ook meedoet! XoXo

 3. Ik ben zo blij te lezen dat je een lieve man hebt gevonden die je jezelf laat voelen 🙂 YAY! Super dat je weer gaat revalideren. Inmiddels al een beetje gesetteld in je huisje? En de buurt? X

  1. Ja ben ik ook blij mee!! Zeker gesettled.. buurt wat minder maar dat neem ik maar voor lief het is toch tijdelijk… hoe gaat het met jou? Binnenkort nog eens een koffie doen? Liefs XoXo

 4. Heb een fijne tijd en je hebt dat gevonden waar je ook beter van wordt. Geniet gewoon van jouw mooie tijd.
  En ben wel blij iets van je te lezen.

  Aum Shanthi

  1. Dat was ook mijn plan… kan wel steeds zeggen dat ik het bloggen echt weer oppak maar wil het wel kunnen ‘waarmaken’ nou heb ik lekker wat vooruit geschreven de afgelopen weken dus er komt wel wat aan hihi… ik hoop dat ik weer kan genieten van deze hobby! Dank he wel lieve Shivatje. XoXo

   1. Je zal er zeker van genieten, zoals je nu ook in je leven meer mag genieten, van wat je bent tegen gekomen. Je vriend. 😉 Top voor jou.

    Aum Shanthi

Leave a Comment