Jetset Addiction horloges en een glinsterende ketting – Lucardi

Lieve beauty’s,

Een tijdje geleden deed ik mee met een contest van Lucardi. Ik won toen shopping money en ik heb vorige week de laatste gewonnen shopping euro’s uitgegeven aan een paar mooie sieraden.

Ik kijk graag in de outlet op de website van lucardi en eigenlijk kan ik daar altijd wel goed slagen. Ik wil in dit artikel graag met jullie delen welke drie juweeltjes ik heb gescoord.

Ik ben dol op sieraden, sinds vorig jaar wordt ik specifiek erg gelukkig van horloges. Kennen jullie de Jetset Addiction horloges al? Er staan er altijd wel een paar in de outlet bij Lucardi en ze zijn redelijk betaalbaar. In de outlet vanaf EUR 9,95. Als ze niet in de outlet staan kosten ze rond de EUR 49,95 (de Addiction collectie dan. Er zijn ook JetSet horloges die flink wat duurder zijn. De JetSet Addiction horloges zijn er in allerlei verschillende kleuren zodat je bij iedere outfit een passend horloge kunt dragen. De kleuren gaan mee met de seizoenen. Ik wordt daar erg blij van. Ik heb al van andere merken zilveren, rose goud en goudkleurige horloges en qua kleuren heb ik roze, zwarte, witte, aztec style, mintgroen en zachtroze horloges. De kleur blauw ontbrak nog en toen ik deze twee pareltjes van JetSet Addiction zag dacht ik “die moet ik hebben”.

DSC_0784

Genieten jullie even mee van een paar foto’s?

DSC_0754

DSC_0783

 

DSC_0753

DSC_0747

Dit turquoise JetSet Addiction horloge is vandaag 1 juni 2015 nog in de sale van EUR 49,95 voor EUR 9,99. Hij komt uit de voorjaarscollectie.

Specificaties horloge:

Breedte in mm. 18
Breedte bandaanzet in mm. 25
Dag-datum No
Datum op uurwerk No
Diameter in mm. 39
Garantieduur 1 jaar
Soort glas Kunststofglas
Hoogte in mm. 9
Indexering Sticks
Kleur band Turquoise
Kleur wijzerplaat Turquoise
Lengte in mm. 155-212
Materiaal kast Staal
Tijdsaanduiding Analoog
Type sluiting Gespsluiting
24 uurswijzer No
Materiaal Plastic kast
Waterdichtheid 5 ATM
Kleur Rose
SubMateriaal Plastic kast
Steen Geen
KleurHorlogekast Rosekleurig
Vorm Rond

DSC_0757

DSC_0743

DSC_0778

Dit donker blauwe JetSet Addiction horloge is vandaag 1 juni 2015 nog in de sale van EUR 49,95 voor EUR 19,99. Hij komt uit de voorjaarscollectie.

Specificaties horloge:

Datum op uurwerk No
Soort glas Kunststofglas
Waterdichtheid 5 ATM
Type sluiting Gespsluiting
24 uurswijzer No
Hoogte in mm. 9
Indexering Sticks
Kleur band Blauw
Kleur wijzerplaat Blauw
Lengte in mm. 155-212
Materiaal Stalen kast
Materiaal kast Staal
Tijdsaanduiding Analoog
Diameter in mm. 39
Garantieduur 1 jaar
Breedte in mm. 18
Breedte bandaanzet in mm. 20
Dag-datum No
Kleur Donker blauw
SubMateriaal Stalen kast
Steen Geen
KleurHorlogekast Zilverkleurig
Vorm Rond

Ik had nadat ik deze leuke turquoise en donker blauwe horloges in mijn winkelmand had nog een aantal euro’s over. Ik kwam al gauw bij deze prachtige ketting uit die precies binnen het budget viel. Dan is hij voor me gemaakt toch? Wat een mooi sieraad is dit. De steen is niet opzichtig groot maar subtiel opvallend. Hij glinstert aan alle kanten en het liefst draag ik hem iedere dag! De ketting zit vrij hoog tegen de nek aan. Daar hou ik van. Hij zit niet strak en je merkt verder ook niet dat je hem om hebt.

DSC_0734

Het enige nadeel is dat de sluiting heel erg fijntjes is. Hierdoor kan ik hem met mijn lange nagels niet zelf vast maken als ik hem om wil doen. Ik krijg hem wel zelf los maar het lukt me niet om blind met mijn lange nagels de sluiting vast te maken. Gelukkig heb ik hulp van mijn vriend hierbij (hij vind het volgens mij wel irritant worden vooral als ik eerder weg moet dan hem hihi). Hieronder een paar foto’s van deze nu al onmisbare ketting in mijn collectie.

DSC_0763    DSC_0730

DSC_0820     DSC_0819

Zilveren ketting met Zirkonia, outletprijs: EUR 11,99. Maat 045. Momenteel is de ketting uitverkocht. Het artikelnummer is: 1012371. Ik meen dat de originele prijs EUR 39,95 of EUR 49,95 was. Dan was het toch zeker een mooie deal….

Lucardi heeft momenteel flink wat items in de sale, zeker een kijkje nemen waard.

Wat fijn is om te weten: op werkdagen voor 18.00 besteld, morgen in huis.* Gratis verzending vanaf €19,98 * 14 dagen retourgarantie.

Bij mijn oorringetjes die ik de vorige keer kocht was er één sluiting niet goed waardoor de oorbel steeds los ging. Ik ging even naar de winkel en daar hebben ze het direct gemaakt. De service was goed en snel. Als er iets mis is dan kun je naar een winkel gaan of je kunt je product gratis retour sturen.

IMG_20150601_183120   IMG_20150528_190908

En, wat vinden jullie van deze horloges en ketting? Is dit ook jullie smaak of dragen jullie graag andere soort sieraden?

With Love,

Olivia

Life Must Be Fabulous

wpid-img_20150406_214359.jpg

Related posts

5 Thoughts to “Jetset Addiction horloges en een glinsterende ketting – Lucardi”

  1. […] Ik werd meteen verliefd op deze gave turquoise statement ketting. Wat een gave grote ketting is dit. Hij staat leuk bij veel van mijn kleding en ik kan hem mooi combineren met het lichtblauwe horloge van de shoplog van Lucardi. […]

  2. […] Horloge (JetSet Addiction), armband en oorbellen van Lucardi Juwelier. […]

Leave a Comment