Jewelry Joy is Online!

Lieve beauty’s,

Vandaag is het dan zover. Vannacht is jewelryjoy.nl online gegaan! Super! In mijn eerdere blogpost vertelde ik jullie al over Jewelry Joy, klik hier om het artikel te lezen, en nu is het dan zover!

Ik vind dat de website er super uitziet. Joy heeft echt enorm haar best gedaan! Ik hoop dat jullie allemaal een kijkje gaan nemen op dit gave nieuwe platform. Op de blog zullen er dagelijks meerdere artikelen online gaan komen en daarnaast kun je enorm veel inspiratie gaan opdoen over sieraden en accessoires! Jewelry Joy, ‘The place to be for all about jewelry’. Klik op see more om meer te lezen over de website!Binnenkort komen ook de eerste winacties online en dat zijn niet de minste! Er zijn al samenwerkingen met fantastische grote bedrijven!

Bij Jewelry Joy kun je prachtige sieraden vinden van allerlei verschillende shops. Zie je iets leuks dat je wilt hebben? Je hoeft er alleen maar op te klikken en je wordt doorverwezen naar de webshop waar je het artikel kunt bestellen!

jewelryjoykickoff

PERSBERICHT

O. N. L. I. N. E. Welkom! Ik vind het super dat je dit leest, dat is immers de wens van elke blogger. Laat ik me even voorstellen. Ik ben Joy, het oorspronkelijke gezicht achter Jewelry Joy. Oorspronkelijk, want ik ben al lang niet meer alleen! Het team achter Jewelry Joy, dát is vanaf nu het gezicht achter onze website.

Samen met Amèl, Danique, Laura, Lauryn, Manon, Moya, Melissa, Myrthe, Olivia, Sharon, Tess en Wies gaan we een groot succes maken van Jewelry Joy. Ik kan me voorstellen dat je hartstikke nieuwsgierig bent naar wat je hier dan allemaal kunt verwachten.

2015-06-27 21.33.32

Jewelry Joy is een platform waarop alles te vinden is voor iedereen die van sieraden houdt. Vandaar ook onze slogan ‘The place to be for all about jewelry’! Even tussendoor, je vraagt je dan vast ook af waar onze naam vandaan komt. Vanuit saai oogpunt gezien, (ja!) Joy is mijn naam. Ik ben erg blij dat mijn moeder deze naam voor me heeft uitgekozen, gezien de betekenis. Joy betekent vreugde en laat dát nou net het gevoel zijn dat ik krijg bij mooie sieraden! 1+1=Jewelry Joy! We willen je op deze site alles vertellen over sieraden, maar daarbij dus ook laten zien hoe vreugdevol mooie sieraden zijn, qua kleuren, vormen, trends, nieuwe merken…

Ik heb hiermee al een tipje van de sluier opgelicht. We gaan inderdaad bloggen over alles dat met sieraden te maken heeft. Je vindt hier trends, updates over nieuwe collecties en merken, de leukste DIY’s en nog veel meer! Als je je nieuwsgierigheid niet meer kunt bedwingen, kun je je muis eens laten glijden over ‘BLOG’ in de menubalk. Daaronder komen dan de categorieën tevoorschijn.

Naast bloggen, kunnen sieradenshops ook hun sieraden via hier verkopen. Kijk snel eens onder ‘SHOP’, daar vind je de mooiste spullen. Wees niet bang, er komt nog veel meer aan! Elke dag komen er nieuwe producten bij, waar ook weer reviews over verschijnen. Een blogcategorie om niet te vergeten.

Liefs, Joy

P.S. Ben je eigenaar van een shop? Stuur ons dan een berichtje via de Contactpagina of mail naar info@jewelryjoy.nl!

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN!

1. Today I choose Jewelry Joy - GEPLAATST

Zijn jullie ook zo enthousiast?

Houden jullie van sieraden en accessoires? Wat voor een sieraden dragen jullie graag? Heb je altijd dezelfde ketting om of wissel je graag af met verschillende sieraden? Misschien draag je wel helemaal geen sieraden of het tegenovergestelde… ben je dagelijks bezig met het uitzoeken van de perfecte set voor je outfit!

4-Screenshots4

Related posts

4 Thoughts to “Jewelry Joy is Online!”

  1. Cool! Ik ken helemaal geen blogs die over sieraden gaan, dus deze ga ik zeker volgen. Bij mij is de site wel wat sloom helaas 🙁 Veel succes meiden!

  2. Wat gaaf! Ik ga zeker een kijkje nemen 🙂

Leave a Comment