JJ – Artikel – Top webshop

Lieve lezers,

Op de quotes na hebben jullie al even niets van mij gehoord. Ik zit momenteel niet zo lekker in mijn vel. Ik wil graag van alles maar het komt er niet echt uit. Ik heb daarom (in overleg) even wat tijd voor mezelf genomen. Vandaag kwam er een artikel uitrollen. Ik hoop volgende week weer maar ik durf dit nog niet te beloven. Wat ik wel weet is dat ik het enorm leuk vind om te schrijven voor Jewelry Joy en dat ik hoop dat ik snel mijn krachten en wat positiviteit terug vind zodat ik dit ook weer kan doen.

Vandaag wil ik jullie laten kennis maken met mijn favoriete sieraden webshop. Namelijk DWH Jewelry.

8-Vastleggen in volledig scherm 8-9-2015 115245

KLIK HIER om het artikel verder te lezen op JewelryJoy.nl.

6-Vastleggen in volledig scherm 8-9-2015 115203

XoXo Olivia

Related posts

One Thought to “JJ – Artikel – Top webshop”

  1. Sterkte met alles en bedankt voor deze tip. Ik vind sieraden online kopen altijd moeilijk omdat je niet precies weet hoe het er uit gaat zien, maar er is niets leukers dan sieraden online checken

Leave a Comment