Junarose Five Slim fit jeans – The Fashion Bash

Outfit Post

Vandaag laat ik jullie in een outfit post de Junarose Five Slim Fit Jeans zien. Ik ben hier superblij mee. Deze heb ik mogen ontvangen van The Fashion Bash te Ridderkerk. Hij is momenteel in de sale afgeprijsd van € 69,95 naar € 30,-. Klik hier om naar het item toe te gaan (de link werkt zolang hij nog verkrijgbaar is).

Ik draag een maat 46 en de jeans zit perfect. Ondanks dat ik dit niet kan voelen bij mijn benen zit hij als gegoten bij mijn buik en sluit hij mooi aan zoals het model hoort te zitten.

Junarose Five Slim Fit

Junarose

Ik ben dol op het merk Junarose. Echter had ik nog geen spijkerbroek van dit merk in bezit. Ik heb de maat gegokt en ben blij dat hij zo perfect zit! The Fashion Bash, nogmaals enorm bedankt (ook voor het leuke Zizzi shirtje wat jullie erbij hebben gedaa)! Ik draag meestal maat 46 bij mijn broeken maar toch twijfel ik altijd omdat de pasvorm nog wel eens wil verschillen per merk. Soms heb ik een 48 nodig maar ik heb ook al eens een 42 aan gehad en dikwijls een 44. Maat 44 was uitverkocht dus ik was erg blij dat maat 46 goed zat! Zo zie je maar dat een maat heel weinig zegt. De pasvorm zegt veel meer! Ik klamp mij ook niet meer vast aan een maat. Hier heb ik eerder al eens over geschreven.

Junarose Five Slim Fit Junarose Five Slim Fit Junarose Five Slim Fit

Junarose Five Slim Fit

Omschrijving

De Junarose Five slim fit serie is een jeans in een medium/lichte kleur blauw met een washing. De washing is speels en daardoor kun je deze broek goed combineren met lichte kledingstukken. Ik heb weinig lichte kledingstukken maar wel steeds meer kleur. Ik draag boven de jeans een tanktop van Vila in XL en een grijs leren jasje van de Only ook een XL. De sleehak schoenen zijn van Tamaris in maat 42. Ik ben dol op sleehakken maar nu kan ik er niet goed op lopen. Ik kan wel even poseren voor de foto maar was bij dat ze weer uit konden nadien. Deze schoenen en nog een paar blauwe hakjes had ik net nieuw gekocht voor ik twee jaar en een paar maanden geleden dat stomme ongeluk kreeg. Ik heb er nog niet echt van kunnen genieten dus. Hopelijk komt dat nog in de toekomst!

Onderstaande tekst quote ik van de website van The Fasion Bash:

♥De Five is, zoals het woord al doet vermoeden, een five-pocket model met riemlusjes en een knoopsluiting. Het model staat bekend om haar smalle, aansluitende pasvorm, de hoge taille en het grote draagcomfort door de stretch! Niet alleen modieus, maar ook een feestje om te dragen!♥

Junarose Five Slim Fit

Junarose Five Slim Fit Junarose Five Slim Fit Junarose Five Slim Fit

Materiaal

  • 95% Katoen
  • 3% Polyester
  • 2% Elasthaan

Combineren

Deze Junarose Five Slim Fit jeans combineer ik graag met een leuke tuniek. Een langvallende blouse, een topje met een vest of een jasje. Iets zakelijker met een blouse en een colbert. Qua schoenen kun je alles wel dragen, vlotte sneakers, een ballerina, gewoon slippers zoals birckenstock maar ook sandaaltjes staan tof, pumps en sleehakken zijn altijd fantastisch onder een jeans want je benen zien er dan mooier uit! De kleur van deze broek is fijn waardoor je eigenlijk met alle kleuren kleding wel kunt spelen.

De achterkant

Aldoende leert men… Ik kwam erachter tijdens het taggen van mijn blog naam op de foto’s dat ik helemaal geen foto’s heb gemaakt van de achterkant van deze toffe jeans. Bah wat baal ik daarvan. Want weet je, mijn bil rockt deze broek echt. Dat klinkt stom, ik weet het… Maar serieus, van alle jeans die ik heb zit deze echt mooi aan de achterkant. Ik durf op deze jeans dan ook een korter topje te dragen. Normaliter moet ik van mezelf echt een langer shirt dragen maar bij deze jeans vind ik het niet nodig. #baalmomentje gehad net.

Junarose Five Slim Fit Junarose Five Slim Fit Junarose Five Slim Fit

Junarose Five Slim Fit

De kleur van de broek vind ik mooi, hij sluit mooi aan en ik ben blij dat mijn zandloper figuur mooi uitkomt in deze Junarose Five Slim Fit jeans. En bovenal, hij zit fantastisch en hij is nu nog in de sale. Zit jou maat er nog bij dan zeg ik sla gauw je slag bij The Fashion Bash! Er is naast een webwinkel ook een “stenen winkel” in Ridderkerk. Ik wil er nog graag een keer naar toe.

handtekening

♥ Dit artikel heb ik gratis opgestuurd gekregen. Dit verandert niets aan mijn enthousiasme over deze fantastische en lekker zittende Jeans van Junarose Five Slim Fit.♥

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Related posts

One Thought to “Junarose Five Slim fit jeans – The Fashion Bash”

  1. Wauw wat een gave outfit! Hele stoere combinatie ❤️
    Liefs, Florentine

Leave a Comment