Lancering Jewelry Joy – 1 juli a.s.

Lieve lezers,

Even geleden werd ik getagd in een leuke oproep. Namelijk bloggers gezocht voor een gaaf nieuw sieraden platform Jewelryjoy. Ik vind het superleuk om jullie te vertellen dat ik deel mag uitmaken van het team en dat de lancering van de website op 1 juli a.s. zal gaan plaatsvinden. Er zullen leuke acties komen dus houd de instagram en de website vanaf 1 juli a.s. goed in de gaten. Als jij sieraden verkoopt of graag zou willen verkopen, dan kun je dit doen via www.jewelryjoy.nl. Stuur een e-mail voor meer informatie over het verkopen via Jewelryjoy naar: info@jewelryjoy.nl. Jewelryjoy wordt dus een leuk platform met vreugde en hapiness waar je leuke en unieke sieraden accessoires en meer kunt shoppen. Daarnaast kun je blogs lezen over sieraden, looks, news, where to buy, do’s en don’ts, hot or not, inspiratie opdoen, trends volgen en ga zo maar door. En natuurlijk zullen er ook leuke giveaway’s zijn. Ik heb er zin in! Zijn jullie al nieuwsgierig? Nog een paar dagen wachten en dan zullen we online gaan!

2015-06-27 21.33.26

Ik vind het supertof dat ik deel mag uitmaken van het team van Jewelryjoy! Helaas laat mijn gezondheid het niet toe om drie keer in de week te gaan schrijven, dat lukt immers ook niet voor mijn eigen blog. Maar er zal in ieder geval ÊÊn keer per week een artikel van mij online komen op dit gave nieuwe platform en hopelijk worden dat er in de toekomst meer.

2015-06-27 21.33.32

Graag stel ik jullie ook voor aan de rest van het team!

Startend natuurlijk met Joy, de bedenker en de harde werkster achter het ontstaan van het platform. Haar instagram is Jewelryjoy.nl en de website heet natuurlijk www.jewelryjoy.nl. Sieradenshops kunnen haar benaderen via info@jewelryjoy.nl.

Dan ga ik verder met het blogteam:

Amel, blog: www.amalou.nl,  instagram: amalou.nl.

Danique, blog: www.lifestylingjournal.com, instagram: daniquedjong.

Lauryn, blog: www.regardslauryn.nl, instagram: regardslauryn.

Laura, blog: www.leuveliek.nl, instagram: leuveliek.

Manon,  facebookaccount: www.facebook.com/whatmanonlikes, instagram: Manonhaasnoot.

Melissa, blog: www.melissalaseur.wordpress.com, instagram: melissalaseur.

Moya, geen blog, instagram: moya_vanderhoeven.

Myrthe, blog: www.blushingbrunette.com, instagram: blushingbrunetteblog.

Sharon, blog: www.create-the-look.nl, instagram: createthelook.

Tessa, blog: www.stylebytess.com, instagram: stylebytess.

Wies, blog: www.natureofhappiness.nl, instagram: natureofhappinessnl.

Olivia, blog: www.lifemustbefabulous.com. instagram: lifemustbefabulous.

PS. het zou kunnen dat er nog iemand bij komt maar dat zal ik aanpassen zodra ik dit weet! Van deze dames weet ik zeker dat ze bij het blogteam zitten!

Screenshots

Ik hoop jullie snel te zien op Jewelryjoy en ik hoop dat jullie hier leuke items gaan vinden voor jullie sieradencollectie!

With Love,

Olivia

Life Must Be Fabulous

wpid-img_20150406_214359.jpg

Related posts

9 Thoughts to “Lancering Jewelry Joy – 1 juli a.s.”

  1. Leuk meis ben heel benieuwd x

  2. Leuk! heel veel plezier en succes!

  3. Wat leuk! Ik zal de site bekijken 1 juli, ben erg benieuwd 🙂 Veel plezier en succes x

  4. Cool! Gefelixiteerd 🙂

  5. Wat leuk, gefeliciteerd! 😀

  6. Wat leuk! Heel veel plezier en succes 🙂

  7. […] online gegaan! Super! In mijn eerdere blogpost vertelde ik jullie al over Jewelry Joy, klik hier om het artikel te lezen, en nu is het dan […]

Leave a Comment