Lucardi juwelier – mini shoplog

Lieve beauty’s,

Sonja, van de 40 plus vrouw, attendeerde mij op een actie van Lucardi waarbij er bloggers worden gezocht (blogs we love) en waarbij er leuke prijzen te winnen zijn. Nu nog twee dagen de tijd om mee te doen dus ik schrijf toch mooi even een artikel over deze juwelier!

Vroeger toen ik nog in Apeldoorn woonde waren er twee juweliers, Lucardi en Siebel. Toen ik een jaar of 12 was heb ik bij Lucardi mijn eerste gaatjes laten schieten in mijn oren, later ook de tweede en ook nog eentje bovenin mijn oor toen ik een jaar of 15 was denk ik. Ik meende dat het destijds Luigi Lucardi heette maar ik kan me dat niet goed meer herinneren. Wat ik me wel goed herinner is dat ik altijd mijn ogen uitkeek bij de glazen etalages,

bij de glimmende sieraden en ik weet ook nog goed dat ik mijn allereerste ring daar kocht. Deze ring draag ik nog steeds. Hij heeft vijf glimmende steentjes maar kwam helaas niet mooi op de foto. Ik moet hem eens een keer laten schoonmaken zodat hij weer goed tot zijn recht komt.

Lucardi is de juwelier die ik van kinds af aan al ken. Betaalbaar, mooie sieraden en kwalitatief goede sieraden. De ring draag ik denk ik al ongeveer 12 jaar. Hij is wel wat ruim dus ik draag hem om mijn middelvinger. Ik was destijds ook wat voller als dat ik nu ben. Fijn datΒ  Lucardi tegenwoordig ook een webwinkel heeft!

Ik heb twee mooie sieraden besteld bij Lucardi. Deze wil ik graag aan jullie laten zien. Ze kwamen binnen in het mooie paarse zakje. Zo zag het er chique uit in de best wel grote kartonnen doos.

DSC_0600

Ik koos voor een mooie zilveren ring met 7 glimmende zirkonia steentjes en voor oorbellen met een mooie glanzende zirkonia steen die mooi passen bij de ring.

De ring, eerst even een paar foto’s:

DSC_0570

DSC_0580

DSC_0575

Oh wat houd ik enorm van dit soort glimmende eyecatchers, ik heb er al meerdere complimenten over gekregen. Hij is vrij groot, opvallend maar toch op een bepaalde manier weer subtiel. Het is niet too much en je kunt deze ring prima dragen naar bijvoorbeeld je werk. Best lastig om ineens je ringmaat te bedenken. Ik kon me vaag herinneren van de huishoudbeurs vorig jaar dat ik tussen de 18 en 19 had. Op de gok dus maat 18,5 gekozen. En wauw, hij zit als gegoten om mijn ringvinger.

Ik ben hier heel erg blij mee. De ring was afgeprijsd van EUR 29,98 naar EUR 8,99.

Ook heb ik een paar mooie oorstekers gekozen (ook met een zirkonia steen).

Nu ook eerst een drietal foto’s:

DSC_0602

DSC_0591

DSC_0587

Wauwie wat een mooie glimmers. Net als de ring shiny maar toch simpel. Een oorbel die je dagelijks kunt dragen naar je werk maar ook voor een chique gelegenheid waarbij je bijvoorbeeld je haar opsteekt of aan 1 kant hebt opgestoken. Ze komen prachtig tot hun recht. Ze passen goed bij de ring maar matchen ook met bijna al mijn andere sieraden. Alleen de goudkleurige sieraden zou ik er niet zo snel bij dragen. Ik ben niet zo dol op de mix tussen goud en zilver. De oorbellen kosten EUR 14,99.

Ik vind de sieraden erg mooi en draag ze de afgelopen twee weken al regelmatig. Een goede keuze bij een betrouwbare juwelier.

Kopen jullie wel eens sieraden bij Lucardi?

With love,

Olivia

Life Must Be Fabulous

Related posts

0 Thoughts to “Lucardi juwelier – mini shoplog”

 1. Thanks lieve Sonja! Ik vind hem ook echt zo mooi. Best groot maar niet TE zeg maar.. hihi bedankt voor de tip schat! XoXo Olivia

 2. Ik koop meestal armbanden en horloges. Die oorbellen van je zijn super mooi!

  1. Jaaaa ze hebben prachtige dingen! Ik heb inderdaad mijn icewatch ook bij Lucardi vandaan! Thanks meis XoXo Olivia

 3. Heel mooi zeg!!! πŸ™‚ Ik ben geen sieraaddraagster. Vind het wel enorm mooi om te zien πŸ™‚

  1. Maar jij hebt al een prachtige eyecatcher die hou supergoed staat! Thanks voor je reactie babe! XoXo Olivia

 4. Jup 1x een horloge. Wat een rampenplan. 8!x teruggestuurd en nog was het niet gemaakt. Tig reparatiekosten die niet werden vergoed en een hele onvriendelijke en slechte service. Dus nee NOOIT meet Lucardi voor mij…. Zo “betrouwbaar” vind ik ze dus niet. xx

  1. Ohjee dat klinkt inderdaad niet prettig en erg naar. 8 x is wel erg vaak. Ik ken de winkel van kinds af en heb persoonlijk nooit iets als dit meegemaakt. Gelukkig zijn er nog tal van andere winkels! XoXo Olivia

 5. blogenbeauty

  Wat een mooi setje, echt geweldig! I like, I like! (Even een hartig woordje praten met Sonja dat ze mij niet getipt had πŸ˜‰ hihi! XxX

Leave a Comment