Mijn favoriete zomerse oorbellen

Op www.jewelryjoy.nl verscheen zojuist een artikel van mij. Lezen jullie gezellig mee?

Mijn favoriete grote oorbellen.

——-

Lieve lezers,

Met dit saaie regenachtige weer, midden in de zomer, dacht ik; ‘ik breng even wat fleurige zomeritems’. Ik wil jullie in dit artikel mijn favoriete grote zomerse oorbellen laten zien. Ik hou van grote oorbellen en ik heb er dan ook heel erg veel. Ik hou ook van kleine oorbellen, grote kettingen, subtiele kettingen, van armbanden tot armparty’s, horloges, tassen, sjaals. OMG ik heb echt teveel.. Ik heb voor mijn ‘favorieten’ de favoriete grote oorbellen geselecteerd. Dan hou ik nog mooi wat inspiratie over voor komende artikelen – knipoog -. Ik heb nu alleen in de bakjes gekeken met oorbellen die ik nu draag. Het zijn dus geen all time favorites maar wel die ik nu draag. Om de regenachtige dagen even wat op te fleuren. Ik weet van niet alles meer waar ik het heb gekocht. Als ik het wel weet dan schrijf ik het er even bij. Kijken jullie met me mee?

2-DSC_1102

Deze oorbellen vind ik zo leuk. Ze matchen bij superveel van mijn outfits en blauw draag ik erg graag. Ze zijn wel wat zwaar maar het is niet zo dat je oorlellen ervan gaan hangen. Ik meen dat ik deze in de webshop Asiisa heb gekocht. Ergens begin van het jaar.

3-DSC_1103

Aaargh wat had ik rottig licht bij het fotograferen. Zelfs mijn studiolamp hielp niet goed… Er was steeds schaduw en ineens ging de zon weer schijnen. De mooie paarse kleur van deze oorbellen komt daardoor niet helemaal tot haar recht. Het zijn matte steentjes afgewisseld met glanzende steentjes. Op het knopje zitten ook mooie glanzende steentjes. Ik draag deze oorbellen graag bij mijn witte colbertje. Ik combineer ze ook graag met mijn subtiele ketting van Lucardi met een steentje. Ik heb deze oorbellen gekocht bij DHW Jewelry in een sale actie afgelopen lente! Ik raad jullie zeker aan een kijkje te nemen in deze te leuke webshop. Ik hoop stiekem dat ze zich nog gaat aansluiten bij Jewelry Joy. Ewelina van DWH Jewelry maakt heel veel sieraden zelf en daarbij levert ze ook topservice. Als armbandjes iets kleiner of groter moeten dan kun je dat gewoon aangeven en ze maakt ze mooi op maat!

4-DSC_1105

Deze vrolijke gekleurde oorbellen heb ik vorig jaar gekocht bij DWH Jewelry. Ik ben er nog steeds dol op. Ze maken je outfit echt zomers. Ik heb zelf blond haar en dat matcht leuk met deze kleurtjes. Al weet ik bijna zeker dat deze oorbellen bij iedere vrouw staan. Ik krijg vaak complimentjes over deze oorbellen en ik heb meerdere vriendinnen die ze ook gekocht hebben!

5-DSC_1106

Aah deze paars/blauwe beauty’s. Ik vind ze zo leuk. Ze zijn totaal niet zwaar en ze zien er vrolijk uit. Ook deze oorbellen passen bij superveel outfits. Ze zijn wel groot maar niet TE groot. Omdat ze licht zijn kun je ze gewoon de hele dag en avond dragen. I love these. Ik heb ze gekocht bij OF DWH Jewelry OF bij Asiisa. Één van de twee maar ik weet het niet zeker.

6-DSC_1107

Deze zwarte oorbellen zien er misschien niet zo zomers uit maar een echte eyecatcher zijn ze wel. Ze zijn groot en een beetje zwaar (net als bij de eerste wel wearable zonder pijnlijke oorlellen). Deze oorbellen passen overal bij doordat ze zwart zijn. Ik heb ze in de lente heel veel gedragen. Leuk bij mijn blauwe colbertje, mijn witte vest mijn spijkerbroek met blauwe top en ga zo maar door. Zwart past overal bij dus als je een vrolijk gekleurde zomerse outfit aan hebt dan passen ze ook! Ze zijn wel behoorlijk groot dus ze vallen flink op. Deze oorbellen heb ik gekocht bij Asiisa.

7-DSC_1108

Deze roze cuties zijn ook zo leuk. Het zijn voor knopjes best wel grote. Ze zijn licht en vallen op. Ik ben dol op ze. Waar ik ze heb gekocht? Geen idee… Wel weet ik dat ik ze morgen in ga doen hihi! Ik kwam deze tegen bij het uitzoeken en dacht ooooh jullie was ik vergeten hihi.

8-DSC_1110

Veertjes ontbreken bij mij deze zomer ook niet. Deze oorbellen droeg ik vandaag nog. Ze zijn zo licht als een veertje en ze zijn ook met al je outfits te matchen. Ook deze heb ik volgens mij bij Asiisa gekocht. Ik vind het leuk dat het niet alleen een veertje is maar dat er ook nog een steentje aan hangt en de zwarte oogjes. Ook vind ik de kop mooi met de wittige steen en de kleine zwarte steentjes er omheen. Vaak zijn oorbellen met veren gemaakt met enkel één of twee veertje(s). Deze vind ik leuk omdat ze net anders zijn.

1-DSC_1101

Per slot deze fijn zomerse oorbellen. Ondanks dat ik meestal niet zo van de goudkleurige oorbellen ben…. Ik heb deze vorige zomer erg veel gedragen op de zonnige dagen in het revalidatiecentrum. Ook hier kreeg ik veel complimentjes over. De mooie pasteltinten zijn altijd goed als de zon schijnt. Ik weet helaas niet meer waar ik ze heb gekocht. Wel heb ik ze dit jaar al weer een aantal keren in gehad. En voor het aantal keren dat ik ze heb gedragen ben ik verbaasd over de kwaliteit. Ze verkleuren niet. SUPER!

Wat vinden jullie van mijn favorites? Zou jij dit soort oorbellen ook dragen als je grote oorbellen draagt? Ik heb ook veel kleintjes maar om even in het thema te blijven hihi.

XoXo Olivia

Website instagram  facebook ♥ twitter  pinterest  tumblr  bloglovin  e-mail

Related posts

4 Thoughts to “Mijn favoriete zomerse oorbellen”

  1. Jammer dat je maar twee oren hebt?

    Regenachtige groet,

  2. Wat zijn ze leuk allemaal! Die van DWH vind ik het leukste 🙂

Leave a Comment