Snapchat/Vlog #2

Snapchat Vlog 2

Hoi hoi,

Mijn tweede vlog staat online! Van vrijdag 19 februari en zondag 21 februari. Ik heb nagedacht over de zaterdag maar die dag zijn er een aantal privé dingen gebeurd. Mijn snapchat volgers hebben het wel gezien maar ik heb besloten om dit niet op YouTube te plaatsen. In de vlog die nog komt, van maandag de 22e zien jullie een klein stukje. Lees onder mijn vlog verder over de zaterdag!

Klik hier om mijn tweede vlog te bekijken als het niet werkt in deze blogpost.

In het kort

Een goede vriendin van mij blijkt een oplichter te zijn, en niet zo één die iemand één keer heeft opgelicht maar gewoon een echte, die voor meer dan EUR 500.000 mensen heeft getild en daar nog steeds mee bezig is. Onlangs heeft ze een gemeenschappelijke kennis/vriendin opgelicht en zij is er achtergekomen. Ze is al lang bezig ermee. In 2009 is ze in opgelicht etc. geweest. En ze houd dus niet op. Er vallen bij mij dingen op zijn plek die ik niet goed van haar begreep. En goddank heeft ze mij niet opgelicht. Maar ik wil geen vrienden zijn met iemand die zo met de medemens omgaat. Nog even kijken hoe ik dit aan haar ga vertellen want ze weet nog niet dat ik het weet. Waarschijnlijk leest ze dit niet en zo wel, I know what you did woman! Ik heb daarover op snapchat meer vertelt maar ik wil het graag bij deze informatie laten.

Wat deed ik zaterdag verder?

Verder heb ik zaterdag wel een leuke dag gehad! Ik was bij mijn vriendin Beatriz in de winkel geweest. Zij heeft een hele mooie lingeriewinkel, Bettysboops, op de Ferdinand Bolstraat 110. Binnenkort daarover een artikel! Ik heb voor haar wat foto’s gemaakt van de winkel die op de website gaan komen! Daarnaast gezellig bijgekletst onder het genot van heerlijke hartensnoepjes en borrelnootjes! Ik ben vroeg naar bed gegaan want ik was behoorlijk moe. Ik kon net slapen van het nieuws dat ik kreeg over mijn oplichtende vriendin maar uiteindelijk heb ik wel goed geslapen gelukkig.

Ik zou het leuk vinden als jullie of hier of op YouTube een reactie achterlaten of jullie dit leuk vinden en of ik dit vaker moet doen. Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden en dan kan ik het een beetje peilen!

XoXo Olivia

handtekening

Related posts

8 Thoughts to “Snapchat/Vlog #2”

 1. shivatje

  Zo van die mensen kan je beter verbannen uit je vriendenkring. Meestal hangt dit dan nog eens samen met leugens die toch aan het licht komen.

  Fijn weekend

  Aum Shanthi

  1. Precies dat ga ik ook zeker doen! Weet nog niet precies hoe maar dat gaat gebeuren! We zijn al achter heeeeel veel leugens gekomen met zijn drie… gewoon 3 versies van een verhaal en dat zijn wij 3 alleen.. ben benieuwd hoe dit zich ontwikkelt inmiddels is het programma “opgelicht” weer bezig met het kijken of het dossier opnieuw geopend kan worden… we’ll see! XoXo Olivia

   1. shivatje

    Hiermee moet je goed uitkijken ze zijn zo leep dat ze iedereen in de maling kunnen hebben of krijgen.
    Hoop dat alles goed komt voor u.

    Aum Shanthi

    1. Voor mij wel! Nu heb ik dr compleet door! Ik val niet voor slijmpraatjes dank je wel! XoXo Olivia

     1. shivatje

      Loslaten zo iemand.

      Aum Shanthi

 2. Goed dat je hebt besloten om niet meer haar vriendin te zijn. Zo iemand verdient geen waardering van mensen die het wél menen. Als ik jou was zou ik vooral geen discussie met haar aan gaan, wat zij heeft gedaan is toch niet goed te praten. Jij wil geen vriendinnen meer met haar zijn en als zij het daar niet mee eens is: jammer dan.
  Ik kan daar vrij hard in zijn hoor, maar ik kan me ook niet voorstellen dat je (zoals jij al zei) zoiets je medemens aan kan doen. Sterkte ermee en weet dat jij aan de goede kant staat!

  1. Bizar he.. Ja heb haar nog niet gesproken. Wil het ook nog even zo houden… Hoop alleen niet dat ik haar onverwacht tegenkom.. Ik moet nog bedenken hoe ik het ga aanpakken. But one thing for sure… Friendship is OVER!! Echt ik kan me niet eens inbeelden hoe je het in je hoofd haalt zulke dingen te doen… Ik geloof in Karma… Opgelicht is bezig het dossier te heropenen heb ik begrepen. Ze wordt gestopt! XoXo

Leave a Comment