Mini Review – Freedom mono oogschaduw

Lieve beauty’s,

Een mini-review van een mini product. Of ja mini? Het is niet echt mini. Maar het is een klein product dus superveel kan ik er ook niet over vertellen. Het gaat om de mono oogschaduw van Freedom. Ik ben dol op oogschaduw paletten. Maar de lichte kleuren gaan bij mij altijd het snelste op omdat ik die standaard gebruik in mijn ooghoeken of op mijn wenkbrauwbot als highlighting effect. Ik ben altijd op zoek naar een goede witte of shiny mono oogschaduw in een witte of lichte kleur. Ik heb weer een pareltje gevonden die ik graag met jullie wil delen.Het gaat om de witte shiny kleur base 201 oogschaduw van freedom, hij kost slechts EUR 1,99 bij de Boozyshop. Ik kende het merk Freedom niet. Maar dat maakt voor mij niet veel uit. Ze hebben een perfecte eerste indruk gegeven! Want wauw. Wat een prachtige pigmentatie. Laat me eerst beginnen met een foto.

19-DSC_0955

20-DSC_0956

Er staat Nuevo op het doosje van de oogschaduw, het gaat om een nieuwe kleur in de collectie. En ik ben benieuwd wat ze nog meer hebben want ik vind hem werkelijk prachtig. De kleur is zeer intens en het pigment is prachtig! Zie hieronder de swatch:

22-DSC_0961 21-DSC_0958

Je ziet op de swatch hoe sterk deze oogschaduw is gepigmenteerd. Je hebt amper wat nodig op je kwast. Ik gebruik standaard een primer of wat concealer als primer. Ik weet dus niet of het zonder ook zo is, maar met blijft deze kleur de gehele dag mooi op het ooglid zitten. Hij is ook erg goed te gebruiken als highlighter op je wenkbrauwbot. Niet teveel gebruiken en je kunt hem mooi blenden zodat je de shimmer ziet! Ik zou deze oogschaduw zo weer kopen!

Ingredi├źnten:
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben [+/-: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 16035, CI 42090, CI 77742, CI 77510, CI 77007, CI 45410, CI 77288]

Er staat op de website in een logo bij dat het een “cruelty free” oogschaduw product is. Dit betekent dat het niet is getest op dieren. Daar ben ik altijd blij mee. Eerlijk gezegd let ik er niet enorm veel op. Wel weet ik dat het overgrote deel van mijn make-up stash niet is getest op dieren. Ik moet er eigenlijk beter op gaan letten vind ik persoonlijk.

Kennen jullie het merk Freedom? Houden jullie van mono oogschaduws of heb je toch liever een palette?

HANDTEKENING

Related posts

One Thought to “Mini Review – Freedom mono oogschaduw”

  1. Bruno

    Er zitten wel twee producten in die voor irritatie kunnen zorgen hou daar rekening meer als men een gevoelige huid heeft.
    Methylparaben, Propylparaben

    Aum shanthi

Leave a Comment