Mini Review – W7 Duo Blusher

Lieve beauty’s,

Vandaag heb ik weer een mini review voor jullie van de W7 Duo Blusher 01. Deze blusher is te koop bij de Boozyshop voor EUR 3,99. Hij zal waarschijnlijk ook elders worden verkocht bij winkels zoals Op=op en de BigBazar. Ook zijn er waarschijnlijk nog andere webshops die deze busher verkopen. Ik heb hem in ieder geval via de Boozyshop.

De omschrijving die Boozyshop geeft is: “deze dubbele duty blusher wordt geleverd met twee complimenterende tinten om te contouren en te highlighten.W7 heeft naast haar mooie en meestal best goede dupes van de Naked producten steeds meer producten in haar eigen lijn. En ik vind dat ze dat best leuk doen. De verpakkingen ogen wel wat goedkoop maar voor de prijzen waarvoor de producten worden verkocht kun je ook niet veel meer verwachten.

Maar wat ik zou doen als ik W7 was… SCHRAP HET BORSTELTJE. Echt waar, er zit een borsteltje in deze duo blusher set en dat gaat echt nergens over. Volgens mij kun je de blusher met je vingers zelfs beter aanbrengen als met dit bijgeleverde borsteltje. Doe mij deze blusher maar in een iets mooiere verpakking of een kleinere (handzamere) verpakking en dan zonder borsteltje. Volgens mij gebruiken de meeste dames sowieso hun eigen kwasten? Ik ben hier eigenlijk best benieuwd naar…

Gebruik jij bijgeleverde make-up applicator/kwastjes of gebruik jij je eigen kwasten?

Ik begin even met de foto van de blusher:

25-DSC_0983

26-DSC_0987

Zo op het eerste oog lijk het een perzikkleurige kleur boven en een iets meer bruinige kleur onder. En dan het bijgeleverde borsteltje.. zonde van de ruimte in de verpakking… Ik kan daar echt niets mee hihi.

De kleuren glanzen ook een beetje maar het is geen glitterbende! En ook niet heel erg shiny. Hij heeft op het gezicht een redelijk matte afwerking. En veel glans blijft er niet over. Persoonlijk vind ik dat prettig want ik breng de glans het liefst aan met mijn highlighters en ik doe dat niet over mij gehele blush heen.

Ik heb beide kleuren voor jullie op mijn hand geswatcht:

27-DSC_0989

En wat blijkt bij gebruik… De perzikkleurige kleur bovenin de verpakking vind ik een beetje roze perzik ogen en de bruinige kleur onderin de verpakking vind ik juist wat meer perzikkleur. De pigmentatie is redelijk goed zeker voor deze prijs! Hij blijft ook goed zitten gedurende de dag.

Ik moet zeggen dat ik nu ik even naar de prijs keek op de website van Boozyshop ik erbij zag staan dat je hiermee kunt contouren en highlighten. Ik vind de kleuren mooi en ze matchen ook goed met mijn huid maar in mijn ogen zijn beide kleuren wel echt blusher . En geen contour/highlight product. De kleuren mengen ook mooi met elkaar als je ze beide gebruikt. Dan krijg je echt een peachy effect wat leuk is voor de zomer.

In de zomer draag ik minder make-up. Ik doe liever geen foundation op. Voor mijn lichte huid zijn deze kleuren geschikt. Ze zijn namelijk niet te fel maar geven wel het gewenste effect. Ik deze blusher set er regelmatig bij in de ochtend. Hij overtreft mijn all time favorite Rosegold van Sleek niet maar het is een fijne stashvuller om mee af te wisselen!

Ook zegt Boozyshop dat de kleuren complimenterende tinten zijn. Ik kan hier de exacte betekenis niet van vinden maar als ze bedoelen dat de kleuren complementair zijn dan zie ik dat niet helemaal terug in de kleurencirkel. Ze liggen best dicht bij elkaar.

Qua prijs/kwaliteit vind ik dat deze blusher zeker voldoet. Zij is haar geld waard! Ook fijn om te weten, de blusher is cruelty free. Hij is niet getest op dieren!

 

Per slot, ik hoop dat jullie mijn vraag willen beantwoorden in de reacties:

Gebruik jij bijgeleverde make-up applicator/kwastjes of gebruik jij je eigen kwasten?

 

HANDTEKENING

Related posts

One Thought to “Mini Review – W7 Duo Blusher”

  1. Wat een leuke review heb je geschreven!

    Ik heb zelf alle 4 verschillende kleurtinten in bezit, omdat ik dit product ook in mijn webwinkel verkoop, ietsje goedkoper zelfs nog 😉

    Ik vind het kwastje ook overbodig en gebruik ook mijn eigen kwasten hiervoor.
    XxX

Leave a Comment