Mini shoplog DWH Jewelry – sale items!

Lieve beauty’s,

Oehlala, kort na mijn Lucardi log ook nog een shoplog van DWH Jewelry. Van 18 tot en met 20 mei jl. had Ewelina van de webshop DWH Jewelry een fijne kortingscode van 40% korting op de artikelen in de sale met kortingscode springsale. En daar heb ik gebruik van gemaakt om voor een klein bedragje wat leuke items te kunnen scoren. Ik had de actie op mijn Lifemustbefabulous facebook gedeeld. Hou die in de gaten want als ik acties zie dan deel ik ze meestal via mijn blog facebook! Inmiddels is de kortingsactie voorbij. Ik was nog geen EUR 20,- kwijt voor deze items en ik kan je vertellen dat ik er erg blij mee ben.Ewelina pakt zoals altijd de items weer superleuk in. Het voelt altijd weer als een cadeautje om een pakketje te ontvangen. Zie de foto bovenaan met het inpakpapier en de foto hieronder met de leuke visitekaartjes die er altijd bijzitten. “Take a moment to appreciate how awesome you are, YEAH YOU!” Ook zaten er stickers bij met “Life is Fabulous“.Ik hou echt van dit stijltje. Ik moet zeggen dat ik zie dat steeds meer webshops hun best doen om artikelen leuk in te pakken maar DWH Jewelry spant qua originaliteit bij mijn weten nog steeds de kroon. Ze maakt er een feestje van. Vorige keer vroeg ik of ze nog wist waar ze de stickers met ‘Life is Fabulous‘ vandaan had. Ze wist het helaas niet meer, ergens van internet. Maar nu had ze er een paar extra op een een velletje toegevoegd. Dat vind ik superlief! Mijn blog heet immers ‘Life MUST BE Fabulous‘.

DSC_0796

Ik werd meteen verliefd op deze gave turquoise statement ketting. Wat een gave grote ketting is dit. Hij staat leuk bij veel van mijn kleding en ik kan hem mooi combineren met het lichtblauwe horloge van de shoplog van Lucardi.

DSC_0794

Ook deze blauwe oorbellen vind ik enorm gaaf. Voor een feestje of een verjaardag. Ze zijn best wel groot en opvallend. Ik heb ze nog niet gedragen maar ze gaan zeker binnenkort gedragen worden.

DSC_0812

Deze paarse oorbellen heb ik al wel een aantal keren gedragen. Ze zijn niet zwaar en ze zijn shiny maar wel neutraal. Ik vind de kleur echt prachtig en ook het knopje is leuk versierd. Tussen de matte steentjes in de oorbel zit ook een rijtje glanzende paarse steentjes waardoor ze ook weer apart en uniek zijn. Ik ben er dol op!

DSC_0809

Oeh gouden blaadjes, ik vind ze zo sweet. Ik meen dat ze EUR 1,50 waren, echt geen geld. Ze zijn superlicht en fijntjes. Ik heb ze één keer gedragen en je merkt niet eens dat je ze in hebt. Leuk voor de zomerse dagen die hopelijk gaan komen! Ook zaten er nog twee armbandjes in het zakje met deze oorbellen. Twee vrolijk gekleurde armbandjes. Ik had ze niet besteld maar kreeg ze er gratis bij. Hoe lief is dat?

DSC_0806

DSC_0800

Per slot heb ik nog deze ‘dromenvangers’ oorbellen gekozen. Er zitten touwtjes aan en veertjes en ik hou wel van deze hout kleur. Ik draag dit soort oorbellen graag als ik even naar buiten ga om op een terrasje te zitten of als ik naar het park ga. Ze vallen wel op maar ze zijn niet opzichtig. Ze zijn wel wat groter als dat ik had verwacht maar stiekem vind ik dat juist wel heel erg leuk!

DSC_0797

Onderstaand nog twee foto’s waar ik de paarse oorbellen draag. Op de linkerfoto draag ik ook de ketting van Lucardi. Ik kan niet goed zien of de foto iets te donker is, if so…. sorry hihi!

IMG_20150528_190908   IMG_20150601_114422

Per slot nog de instagram foto die ik online zette na ontvangst van het leuke pakketje.

IMG_20150521_165140

With Love,

Olivia

Life Must Be Fabulous

wpid-img_20150406_214359.jpg

Related posts

4 Thoughts to “Mini shoplog DWH Jewelry – sale items!”

  1. Myblogographic

    Wat een leuke sieraden heb je gekocht!

  2. […] ketting is van DWH Jewelry (komt uit de sale van de […]

Leave a Comment