MS Mode – Outfit

Outfit Post

MS Mode

Help! Een van mijn favoriete winkels heeft afgelopen vrijdag uitstel van betaling aangevraagd. MS Mode zit in zwaar weer, juist nu de winkel een nieuwe weg is ingeslagen met #Curvepower en waar de collecties steeds weer leuker worden. De meeste kleding bestel ik via internet. Heerlijk dat MS Mode dit sinds een tijd ook aanbiedt.

Ik zie op de groepen op Facebook waar curvy vrouwen elkaar inspireren met outfit posts regelmatig items van MS Mode voorbijkomen en ook de reacties die kwamen op het bericht over de Surseance van betaling waren meelevend en vele vrouwen balen dat er moeilijkheden zijn. Wanneer ik op de valreep iets nodig heb slaag ik eigenlijk altijd bij deze winkel. Ik zou het echt gaan missen. Ik hoop echt dat ze er uit gaan komen en dat deze leuke winkel die een mooie nieuwe weg was ingeslagen het gaat redden.

Outfit

Ik wilde vandaag graag een oufit met jullie delen die ik kocht met een cadeaubon van MS Mode die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Ik had eigenlijk een ander jurkje op het oog maar deze sloot niet mooi aan bij mijn borsten. Bij de ene maat had hij te weinig stof en bij een maat groter veel te veel stof. In de winkel nog even rondgekeken en toen zag ik deze leuke jurk hangen. Ik wilde graag een jurkje met mouwtjes die ik nu in de zomer kan dragen maar die ik in de winter leuk kan combineren met een vestje of een leren jasje.

MS Mode

About the dress

De jurk is verkrijgbaar van maat 40 tot en met 54. Doorgaans draag ik maat 44, dit jurkje viel bij mij mooier in maat 46. Dit komt omdat ik vrij grote borsten heb. De 44 zat prima behalve bij mijn buste. Verder valt hij goed op maat.

Zoals je ziet heeft het jurkje een zwarte mouw en de zijkant en achterkant is zwart. Op de voorkant zit een print van boven tot beneden. Er is ook een jurkje met een andere print in hetzelfde model.

De pasvorm sluit aan op het lichaam en er zit een klein beetje stretch in. Het materiaal is 93% polyester en 7% elastaan.

De link naar het jurkje op de website van MS Mode, deze link werkt zolang hij beschikbaar is op de webshop.

Ik heb een turquoise ketting om van de leuke webshop DWH Jewelry, dit is een oudje maar het is zeker de moeite waard om op deze website te kijken voor leuke sieraden.

MS Mode MS Mode

Voor de foto heb ik even mijn mooie pumps van Esprit aangedaan. Hier kan ik wegens mijn handicap niet goed op lopen (hopelijk komt dat in de toekomst weer, de bredere hak daar kan ik beter op lopen). Zie je mijn hartjes tattoo op mijn voet? Ik vind hem het mooiste als ik op dit soort schoenen sta :).

MS Mode

Deze outfit ga ik volgend weekend aantrekken als ik mijn schoonouders voor het eerst ga ontmoeten.

Ik moet nog even een beetje wennen aan foto’s maken van outfits, gelukkig heb ik een lief vriendje die me hierbij helpt en die het ook leuk vind. Ik hoop dat we binnenkort ook lekker naar buiten kunnen om foto’s te maken. Dat is veel leuker dan thuis naast de televisie ;).

Wat vind jij ervan? Hou je van dit soort jurkjes? En hoe denken jullie over de surseance van betaling van de fijne winkel MS Mode?

handtekening

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Related posts

6 Thoughts to “MS Mode – Outfit”

 1. Ooooh echt? Ik koop ook graag bij MS mode.
  Het is jammer dat mensen er niet vaker kijken, want je vind er echt leuke items. Wat ik zelf minder vind is de prints met grote portretten en loze teksten. Die mogen van mij wat nders, maar hey ik ben ik en heb een andere smaak.
  Ik zou dit jurkje ook zo gekocht hebben! Staat je prachtig en het maakt je heel slank door de baan met ruitje. Vaker doen! Top!

  1. Ja jammer he! Hoop dat het goed komt! Ik heb ook dat ik lang niet alles leuk vind.. ben ook niet zo van de vage teksten en aparte prints… en sommige dingen zijn wat oudbollig maar ze hebben ook echt hele leuke dingen.. ook de jeans en vooral leuke jurkjes.. zou het erg jammer vinden als het verdwijnt! XoXo

 2. Spijtig genoeg hebben heel wat gewone winkels het moeilijk om boven water te blijven. Dit allemaal omdat heel wat mensen meer en meer online kopen.

  Het staat je beeldig.

  Aum Shanthi

  1. Klopt helaas! Ik hoop dat deze het redt! En de anderen natuurlijk ook.. maar hier kwam ik toch best vaak en kon ik goed slagen… we gaan het zien… XoXo

 3. Leuk jurkje! Staat je goed.

  Ik hoop dat MS een oplossing vindt want het is ook mijn must go to winkel waar ik altijd wel slaag. Zou het ontzettend spijtig vinden als ze verdwijnen.

  1. Dank je meis! Ik hoop het ook! Zou echt heel jammer zijn zeker nu ze met Curvepower een mooi statement hebben gemaakt. Blijven duimen!!! XoXo

Leave a Comment