Nagels

Nagels

Lieve volgers,

Een kort artikel over nagels voor mijn random pictures categorie.

Nagels

Ik vind het belangrijk om verzorgde nagels te hebben. De één heeft dat met haar, de ander heeft altijd mascara op haar wimpers, en ik… Ik hou van verzorgde nagels en handen. Mijn nagelriemen zijn wat droog de laatste tijd door het weer. Ik gebruik mijn Herome wonder pen of gewone nagelolie (etos huismerk (te koop bij in ieder geval etos en albert heijn) om ze weer zacht te krijgen. De wonderpen heb ik vorig jaar eens gekregen bij de Beaute et Vogue box.

Verzorging

Ik maak mijn nagels dagelijks schoon, en extra goed onder de nagel, met een haakje en een nagelborstel en handzeep. Ook duw ik mijn nagelriemen eens in de week terug en verzorg ik mijn nagelriemen zoals ik net omschreef. Ik was mijn handen heel erg vaak, ik denk vaker als dat normaal is. Daarom gebruik ik minstens drie keer per dag een handcrème om geen droge handen te krijgen. Heerlijk vind ik dat! Als ik zo tel gebruik ik ook minstens 4 verschillende. Er zit er één in mijn handtas, er staat er één in de badkamer, op mijn nachtkastje en bij mij dagelijkse verzorgingsspullen. Ik koop meestal gewoon wat er op mijn pad komt en welke lekker ruikt. Ik heb wel een favorietje en dat is de Shea hand cream van de bodyshop.

Foto’s

Hieronder twee foto’s van mijn meest recente nagels. Inmiddels zijn ze zoals op de onderste foto maar zonder de steentjes. Ik laat ze altijd of rond vijlen of een kleine hoek. De nagellak heb ik op de eerste foto zelf gedaan. De eerste keer dat dit mooi lukte. Normaal laat ik dat in de nagelstudio doen maar dat redde ik niet met mijn financiën en ik heb nagellak zat. Nu heb ik ze weer vertrouwd naturel/poeder roze.

Nagels

Nagels

Slechte nagellakker

Ik ben zelf echt slecht in het doen van mijn nagels dus ik laat het doen in de nagelstudio. Ik zie vaak tutorials en volg een aantal meiden die zulke prachtige dingen kunnen maken op nagels. Ik vind dat zo knap. Ik ben rechts dus mijn linkerhand lukt nog wel. Maar om met links dan mijn rechterhand te doen… Drama haha!

Solar

Ik doe niet aan nagelverlengingen met tipjes etc. Ik laat alleen solar op mijn eigen nagels zetten. De lengte is wel van mijzelf. Ik laat het om de 5 weken opvullen. Er zit een heel goedkoop salonnetje in de buurt waardoor ik niet meer naar de iets duurdere hoef die bovendien de kantjes er vanaf lopen. Ik ben erg blij dat Li Nails in Amsterdam Osdorp is uitgebreid en hun prijzen zijn onder het gemiddelde. Ik heb dus wel kunstnagels maar de lengte is wel van mijn eigen nagels. Eens in de zoveel tijd laat ik het er af halen en laat ik mijn eigen nagels weer aansterken. Maar ik moet zeggen, ik doe dit al een jaar of 11, mijn eigen nagels zijn weinig tot niet beschadigd. Ze zijn iets dunner maar na 3 weken nagelverharder zijn ze weer gewoon normaal. Misschien heb ik daar geluk mee.

Nou is het toch nog een heel artikel geworden terwijl het me eigenlijk om de foto’s ging voor in de foto galerij.

Wat doe jij aan nagelverzorging?

XoXo Olivia

handtekening

De foto bovenaan dit artikel komt van Pixabay. De rest is gemaakt met mijn mobiele telefoon en bewerkt via Photo grid.

Related posts

Leave a Comment