OOTD #1

Lieve beauty’s,

Vandaag een eerste OOTD. Maar eigenlijk is het niet een outfit van vandaag… Het is een OOTD van afgelopen maandag. Ik had in mijn vorige blogpost in deze categorie al een sneak peak gegeven maar hier is hij dan echt!

Ik draag een jumpsuit, ik heb er eindelijk één gevonden die lekker zit! Fijn! Ik heb er vorig jaar een aantal gepast van verschillende winkels/webshops en er was er geen één die me lekker zat dus ik heb het toen gelaten.

Afgelopen weekend moest ik boodschappen doen en in het winkelcentrum liep ik de MS Mode even in want ik zag veel Sale hangen. En ik ben dol op de Sale. Ik scoorde deze jumpsuit voor EUR 12,-. Ik meen gelezen te hebben dat de prijs in andere filialen EUR 7,- kan zijn… Dus of ik had net pech of de prijs verschilt per winkel. Ook kocht ik een blauw shirt voor slechts EUR 5,- en had ik het weekenddeal jurkje voor ik meen ook rond de EUR 12,-. Zo bleef ik mooi binnen mijn budget van EUR 30,- wat ik maximaal van mezelf mocht besteden aangezien ik aan het bezuinigen ben.

De foto’s:

33-DSC_1004

41-DSC_1016 38-DSC_1012

35-DSC_1007 40-DSC_1014

Lekker oefenen met poseren *engeltje hihi.

De Jumpsuit zit erg lekker. Fijne stof. Hij kreukt wel een beetje maar niet opvallend of vervelend ogend. Er zitten zakken aan de voorkant en aan de achterkant en ook zitten er twee zakken op borsthoogte. Die op borsthoogte zou ik niet gebruiken omdat je dan erg goed ziet dat er iets in zit. Met een koord op de heupen kun je hem iets strakker maken. Ik twijfelde tussen de maat 42 en maat 44. Ik heb er toch voor gekozen om de grotere te nemen zodat ik hem wat mooier kan opblousen (-is dat een woord?-) boven het koordje. Maat 42 zat wat strak bij mijn benen en ik wil geen gênant moment… De mouwen zijn 3/4. Je kunt ze iets oprollen en met een knoopje vastzetten. Persoonlijk houd ik ervan als kleding mijn bovenarmen bedekt. Die vind ik namelijk wat minder mooi. Wel ben ik blij met mijn taille en die wordt wel mooi geaccentueerd in deze jumpsuit. Ik probeer altijd kledingstukken uit te zoeken waarbij je mijn curves op de beste manier ziet. Ja ik heb heupen en stevige benen maar ik heb een smalle taille. Ook heb ik smalle schouders maar vrij grote borsten. Soms is het lastig om daar een goed kledingstuk voor te vinden. En zeker met de jumpsuit was het lastig. Maar nu heb ik er één gevonden en ik ben er blij mee! Ik ben benieuwd naar de kwaliteit, of hij lang mooi blijft! En anders heb ik er iets korter plezier van, de prijs was echt mooi budget.

De ketting is van DWH Jewelry Zie de link naar de website onder de foto. Hij komt uit de voorjaarscollectie. Hij is echt supergroot en ik vind hem perfect passen bij deze OOTD.

Ik draag het JetSet horloge van Lucardi Juwelier, hierover schreef ik eerder een review. Die is ook bovenstaand gelinkt. De glinsterende armband en de kleine glinsterende oorbellen komen ook van Lucardi Juwelier.

De schoenen zijn voor mij qua hak hoogte nog te hoog om goed op te kunnen lopen buiten. Ik heb dus nadat mijn vriend de foto’s had gemaakt wel andere schoenen aangetrokken toen ik weg ging uit huis. Maar zodra ik wel goed kan lopen op deze sweety’s van Sascha dan zal ik ze zeker gaan dragen. Ik kan er op zich wel op lopen binnenshuis maar niet zo lang. Ik krijg er helaas last van mijn rug van. Mijn iets lagere hakken zijn wel fijn juist voor mijn rug! Ik sta door op een hak te lopen goed rechtop en hoef daardoor hier niet aan te denken bij het lopen. Als ik op platte schoenen loop dan moet ik erop letten dat ik mijn rug recht houd.

Wat vinden jullie van mijn eerste OOTD?

HANDTEKENING

Related posts

7 Thoughts to “OOTD #1”

  1. Leuk wel zo een jumpsuit. Ik had er één maar ik heb hem bijna nooit aangedaan, omdat hij super onhandig was om mee naar het toilet te gaan. Maar ik vind het nog steeds mooi.

    1. Thanks meis! Jaaaa dat is inderdaad een nadeel hihi! Al die knoopjes!! XoXo Olivia

  2. Leuk zeg, hij staat je goed! 🙂 Liefss

  3. creabeaatje34

    Hele leuke outfit!

    1. Dank je meis! Hij zit ook heerlijk, ik ben er echt blij mee! Helemaal voor deze prijs! XoXo Olivia

Leave a Comment