Overstap host

Lieve lezers,

Ik ben inmiddels overgestapt naar een host. Ik heb mijn blog redelijk kunnen overzetten. Helaas zijn al mijn “uitgelichte afbeeldingen” die boven berichten staan niet goed overgezet. Ook is mijn bibliotheek bijna leeg maar staan er wel afbeeldingen in mijn posts. Ik denk dat dit gewoon verwijst naar mijn .wordpress.com site. Ik ga de headerafbeeldingen alleen instellen voor de berichten die nu op mijn voorpagina staan. Ik ga dit niet voor de 213 posts doen die ik in totaal heb.

De komende tijd ga ik mijn layout maken zoals ik hem graag hebben wil. Jullie zullen dus regelmatig wijzigingen gaan zien denk ik. Ook moet ik nog wat dingen uitzoeken. Ik ben erg benieuwd of de volgers die ik via WordPress heb, mijn nieuwe berichten gaan zien. Ik hoop dat er een paar reageren zodat ik kan kijken of het zo is en als er niemand reageert dan ben ik deze volgers kwijt vrees ik… Ik moet in ieder geval nog heel wat uitzoeken voordat mijn blog weer echt klaar is maar ik ben erg blij dat mijn posts nog bestaan en dat ook de comments zijn meegenomen. MIJN REACTIES OP JULLIE COMMENTS ZIJN WEL WEG helaas :(…. Sorry!

Mijn statistieken ben ik kwijt maar die staan nog wel in Googe Analytics en ook op de .wordpress.com. Dus echt kwijt ben ik ze niet maar de teller staat nu wel weer op 0. Dus ik moet weer opnieuw gaan groeien *engeltje*.

Dit is dus al mijn derde overstap. Ik hoop dat dit het dan ook is hihi. Ik begon via webnode maar dat programma vond ik vreselijk. Ik kon mijn domein niet mee verhuizen dus ik stapte over naar WordPress en kocht daar een nieuw domein. Ik wist op dat moment nog niet wat een host was dus ik ben lekker naïef gewoon op WordPress gaan bloggen met mijn nieuwe domeinnaam. Wat een verademing was het dat ik van Webnode af was! En nu weet ik wat een host is. Ik zocht namelijk naar plugins en dat kon niet want WordPress zelf ondersteund dat niet. Als je een host hebt kun je doen wat je wilt en kun je ook in de editor html etc. Nu hoop ik dat dit de laatste keer is dat ik overnieuw moest beginnen.

Ik hoop dat jullie blijven terugkomen op mijn blog en dat jullie gezellig blijven reageren.

4-Screenshots4

Related posts

Leave a Comment