Review – Lush producten

Lieve beauty’s,

Zoals ik jullie al vertelde in mijn eerdere blog post kreeg ik van mijn vriendin voor mijn verjaardag twee heerlijke producten van Lush. Daarnaast kocht ik voor de lieve Farah voor haar verjaardag ook producten van Lush en kreeg ik een fijn zeepje cadeau.

In deze review wil ik jullie graag vertellen wat ik van deze producten van Lush vind.

Eerst een foto van de drie producten die ik ga reviewen in dit artikel.

01-DSC_1043

Ik begin deze Lush review met de heerlijke gezichtscrème, British Nanny. Het is een echte moisturiser want hij brengt zeker flink wat vocht in! Miss Lipgloss legt op haar blog goed en duidelijk uit wat het verschil is tussen een moisturiser en een dagcrème.

De eerste keer dat ik hem gebruikte nam ik de hoeveelheid die ik altijd neem, ongeveer 2 bruine bonen. Ik smeer dan ook mijn gezicht, hals en borstbeen in met crème. Ik hou wel van dikke crèmes en deze British Nanny van Lush spant wel de kroon. Na de eerste keer had ik een wit gezicht hihi. De grootte van een erwt is werkelijk genoeg voor alle delen van mijn lichaam die ik wil insmeren. Ik las op de website van Lush dat deze crème ook tegen rimpeltjes is. Ik ben benieuwd. Ik heb tot nu toe geen kraaienpootjes bij mijn ogen (oké heel licht misschien hihi) of andere rimpels. Ik ben 29 geworden nu. Ik moet me nog altijd legitimeren voor een wijntje dus ik denk dat je het nog niet aan me ziet… Dus ik denk dan bij mezelf: “Beter voorkomen dan genezen…“.

Er zit een hoge SPF in de crème, namelijk SPF30. Heel erg fijn!

Mijn huid wordt heerlijk zacht van deze moisturiser. Ik ben hier heel erg blij mee Ondanks dat ik geen probleemhuid heb is het wel belangrijk om de huid goed te verzorgen. Ik doe hier altijd mijn best op maar heel af en toe schieten de crèmes er een beetje bij in. Nu ik deze moisturiser heb weet ik zeker dat ik dit regelmatig ga gebruiken wat de huid wordt erg zacht. En vooral op de zomerdagen kunnen volgens mij alle huidtypes wel wat vocht gebruiken!

05-DSC_1049

04-DSC_1047

03-DSC_1046

Wat vertelt Lush zelf over British Nanny:

Hoe beter je je huid beschermt tegen UV-straling, hoe langer deze mooi glad blijft! Daarom is British Nanny (met SPF30) een hele goede keuze voor mensen die wel wat extra verzorging kunnen gebruiken. Het is een rijke crème waar we geweldige ingrediënten in hebben verwerkt zoals amandel- en hibiscusolie (bevatten Vitamines C en E). Verder vind je in British Nanny shea boter, amandelolie, cocosolie, jojoba-olie, komkommerkruidolie en candelilla wax.

Ingrediënten

We kopen onze ingrediënten van leveranciers die niet op dieren testen.

Brunello lelie infusie (Lilium asiatic ‘Brunello’), Glycerine (Glycerine), Shea Boter (Butyrospermum parkii), Ethylhexyl methoxycinnamaat (Ethylhexyl Methoxycinnamate), Amandelolie, koudgeperst, biologisch (Prunus dulcis), Glyceryl Stearaat & PEG-100 Stearaat (Glyceryl Stearate & PEG-100 Stearate), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), kokosolie, biologisch (Cocos nucifera), Butyl methoxydibenzoylmethaan (Butyl Methoxydibenzoylmethane), Jojoba olie, biologisch (Simmondsia chinensis), Bernagieolie, koud geperst, biologisch (Borago officinalis), Hibiscuszaad olie (Hibiscus sabdariffa), Appelsap, vers geperst, Lanoline (Lanolin), Strobloem absolue (Helichrysum stoechas), Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Bijen pollen (Bee Pollen), Candelilla was (Euphorbia cerifera), Phenoxyethanol (Phenoxyethanol), * Benzylbenzoaat (*Benzyl Benzoate), *Citronellol (*Citronellol), *Geraniol (*Geraniol), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), *Hydroxycitronellal (*Hydroxycitronellal), Amylkaneelalcohol (Amyl Cinnamal), Benzyl alcohol, Lilial (Lilial), Cinnamyl alcohol (Cinnamyl Alcohol), Isoeugenol (Isoeugenol), Methyl ionone (Methyl Ionone), Parfum (Perfume)

Natuurlijke ingrediënten – Veilige synthetische ingrediënten

Komt van nature voor in etherische oliën.

 —————-

Fresh Farmacy gezichtsreiniger

WAT EEN HEERLIJKE REINIGER! Ja in capital letters EN onderstreept. Oh dit stukje is gewoon niet genoeg. Zodra ik de kans krijg koop ik deze opnieuw! Deze wil ik nooit meer missen hoor. Na het reinigen van je gezicht kun je je gezicht met deze reiniger nog even “na wassen” en wat een verwennerij is dat! Heerlijke geuren en de zeep laat een fijn laagje achter op je gezicht. Ik ben hier helemaal hoteldebotel van. Veronique dit heb je goed uitgekozen!

Ik heb er niet veel, maar soms heb ik wat rode plekjes op mijn gezicht. DIE heb ik dus serieus niet meer gezien na gebruik van deze reiniger. Ik kan hiermee niet mijn make-up verwijderen. Maar het is wel heerlijk om na het reinigen nog even na te zepen met dit heerlijke zeepje.

Ik zonder probleemhuid geniet hier echt van. Als je een probleemhuid hebt, dan schijnt deze reiniger echt wat voor je te zijn! Ik zou zeggen… probeer het uit!

07-DSC_1052

08-DSC_1054

Wat vertelt Lush zelf over de Fresh Farmacy reiniger:

Fresh Farmacy is speciaal ontwikkeld voor degenen die snel last hebben van pukkeltjes. Technisch gesproken is het geen zeep, hoewel het er misschien wel zo uit ziet. Het wordt wel op dezelfde manier gebruikt: maak de zeep nat, alsof het een gewone zeep is ‘was’ je je stuk Fresh Farmacy even tussen je handpalmen. Het schuim dat nu op je handen zit masseer je in op je huid. Daarna spoel je het schuim af met lauwwarm water.

Een kalmerende goudsbloem- en kamille infusie voegen we toe aan kalamijn poeder. Kalamijn vermindert roodheid en verzacht een geïrriteerde, prikkende huid. Helende lavendel en tea tree helpen je probleemhuid genezen en zorgen ervoor dat je weer straalt.

Als je snel last hebt van puistjes gebruik je hierna onze toner Tea Tree Water.

Ingrediënten

We kopen onze ingrediënten van leveranciers die niet op dieren testen.

Kalamijn poeder (Calamine Powder), Propyleen glycol (Propylene Glycol), Kamille afkooksel, Roomse (Anthemis nobilis), Vlierbloesem afkooksel (Sambucus nigra), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Raapzaadolie en kokosolie (Brassica napus and Cocos nucifera), Natriumstearaat (Sodium Stearate), Natrium Hydroxide (Sodium Hydroxide), Water (Aqua), Lavendel essentiële olie ((Lavandula angustifolia)), Kamille essentiële olie, blauwe (Matricaria chamomilla), Tea tree-olie, essentiële (Melaleuca alternifolia), Roos absolue (Rosa damascena), Glycerine (Glycerine), Natrium Chloride (Sodium Chloride), EDTA (EDTA), Tetrasodium Etidronaat (Tetrasodium Etidronate), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Parfum

Natuurlijke ingrediënten – Veilige synthetische ingrediënten

Komt van nature voor in etherische oliën.

 —————-

Per slot, proefmonster Miranda

Toen ik voor Farah een cadeau kocht voor haar verjaardag kregen we beide dit stukje Miranda zeep mee. Ik neem hem even mee in deze review. Het is een soort proefmonster. Zo van we geven je wat mee zodat je dit misschien bij je volgende bezoek komt kopen. Mooie marketingstrategie want ook over deze zeep ben ik erg enthousiast. De geur van deze zeep is als je hem droog ruikt niet erg sterk. Mooi! Wanneer je hem nat maakt dan komt en een frisse en fruitige geur vrij. Heerlijk.

Lush schrijft op haar website dat het een goed effect heeft op je huid bij stress. Nou dat is mooi want daar heb ik last van! De zeep geeft een olieachtig laagje op je huid na het afspoelen. Ik houd daar persoonlijk wel van!

Voor mij zou dit denk ik ook een aankoop worden als ik weer in de winkel ben!

09-DSC_1057

Wat zegt Lush zelf over de Miranda zeep:

Als je van fris en fruitig houdt is dit jouw zeep! We maken Miranda met verse vruchten omdat ze vol vitamine C zitten. Verder voegen we bergamotolie toe. Dat staat erom bekend een goed effect te hebben op de conditie van je huid in tijden van stress. Verder ruikt het ook vooral erg lekker naar sinaasappel. Ylang Ylang wordt vaker gebruikt omdat het een verstevigend effect heeft op je borsten, daar worden de meisjes blij van! En jeneverbesolie geeft je een frisse teint en een wakkere blik op de wereld.

Deze zeep is geïnspireerd op Carmen Miranda, een zangeres en actrice uit de jaren 40/50, ze droeg een grote hoed vol fruit! Toen we deze zeep voor het eerst maakten leek hij ook op een hoed met fruit, maar we hebben het uiterlijk veranderd. Wanneer we deze zeep maken, maken we eerst twee bananen, twee sinaasappels en zes kersen van zeep. Die leggen we in het blok, daarna gieten we de rest van het zeepmengsel er overheen. Als je de volgende keer een stuk Miranda zeep koopt, weet je nu dus welke vruchten je erin kunt vinden!

Ingrediënten

We kopen onze ingrediënten van leveranciers die niet op dieren testen.

Water (Aqua), Glycerine (Glycerine), Raapzaadolie en kokosolie (Brassica napus and Cocos nucifera), Sorbitol, Kiwi, vers (Actinidia chinensis), Parfum (Perfume), Natriumstearaat (So

dium Stearate), Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Mirre resinoïd (Commiphora myrrha), Jeneverbes essentiële olie (Juniperus communis), Bergamot essentiële olie (Citrus aurantium bergamia), Gardenia extract (Gardenia jasminoides), Titanium dioxide, Natrium Chloride (Sodium Chloride), EDTA (EDTA), Tetrasodium Etidronaat (Tetrasodium Etidronate), Natrium Hydroxide (Sodium Hydroxide), *Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 19140 (Colour 19140), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 17200 (Colour 17200)

Natuurlijke ingrediënten – Veilige synthetische ingrediënten

Komt van nature voor in etherische oliën.

Ken jij deze producten van Lush al?

Lush heeft zoveel keus, wat is jou ‘zwakke plek’ product bij Lush?

HANDTEKENING

 

Related posts

2 Thoughts to “Review – Lush producten”

  1. creabeaatje34

    Super leuke review 😀

Leave a Comment