Rose gold blush Sleek

Rosegold Sleek

Een review over mijn allerfavoriete blush ever – Rose gold van Sleek make-up!

Op foundation, mascara en concealer na koop ik make-up eigenlijk nooit opnieuw. Vooral omdat ik al heel veel heb, zoals blushes en bronzers en ik heb tientallen oogschaduwpaletten. Ik moet van mijzelf eerst dingen opmaken voordat ik weer nieuwe items koop. En dat vind ik helemaal prima. Alleen mijn foundation, mascara en concealer zijn producten die ik standaard van hetzelfde merk heb en opnieuw koop. Ik zorg dan ook dat ik dat doe als er sale is! Oh ik zou bijna mijn matte poeder vergeten te benoemen dat is ook een product die regelmatig op gaat.

Maar ik heb een confession, en ook al is er door heel blogland al vele malen over geschreven, ik heb al drie keer opnieuw de Rosegold blush van Sleek gekocht en ik ga hem toch even kort reviewen!

Ik ontdekte dit pareltje al een tijd geleden begin 2014 en ik ben nu dus bezig met nummer drie. De eerste keer dat ik de pan raakte bij mijn eerste aankoop van deze blush baalde ik enorm. Maar ik ben wel heel erg van het “opmaken” van make-up, er zit immers een houdbaarheidsdatum op. Dus ik ben hem gewoon blijven gebruiken en ja, ik heb daarna weer een nieuwe gekocht en nu ben ik bezig met nummer drie.

Misschien ook wel leuk om hem nu pas te reviewen want hij wordt momenteel niet meer zo gehyped maar ik ben er nog steeds dol op. Als jij hem hebt en vergeten bent dan heb je misschien toch weer een reminder om hem te gebruiken. En heb jij hem vaak voorbij zien komen maar heb je hem nooit gekocht? Ik zeg haal hem alsnog! Het zou een dupe zijn van Nars orgasm. Ik weet niet of dat zo is omdat ik die van Nars niet heb. Wel heb ik dit vele malen gelezen!

Bij Boozyshop kost de blush EUR 5,99. Klik hier om naar de website van Boozyshop te gaan.

De verpakking

De blush komt in de standaard verpakking die Sleek make-up heeft, een mat zwart doosje met het merk in glanzende letters er op. Op de achterkant staat de informatie over de kleur, ingrediënten en de houdbaarheid, hierover verder in dit artikel meer.

rose gold

De inhoud

Als je het doosje open maakt dan zie je een mooi spiegeltje, zoals Sleek make-up dat in al haar verpakkingen heeft en je ziet de mooie Rose gold kleur.

Het is een rozige kleur met een goudkleurige shimmer erin. En oh my, ik hou van deze kleur. Hij past perfect bij mijn huidskleur. Highlighter? Heb je bijna niet nodig als je deze blush gebruikt, enkel op de andere plekken dan de appeltjes van je wang.

Wat Sleek make-up zegt over de Blush, klik hier om naar de website toe te gaan;

Our blushers are long lasting and highly pigmented available in a variety of finishes. Each shade glides on smoothly and enables you to create an array of stunning looks. We offer a wide range of shades to complement any skin tone, no matter the occasion.

Er zijn in totaal elf kleuren, de kleur pomegranate vind ik ook heel erg mooi!

rose gold

Swatch en pigmentatie

Onderstaand is een swatch gemaakt met mijn vinger. Slechts één laagje met mijn vinger. Oeh I love the colour. De shimmer is aanwezig maar niet in overdaad.

De pigmentatie van deze rose gold kleur kun je mooi opbouwen naar hoe sterk je zelf je blush aanwezig wil zien op je gezicht. Ook is hij goed te blenden, erg prettig. Over het algemeen is de pigmentatie erg goed van Sleek make-up zo ook van deze rose gold blush. Ik gebruik nog maar heel af en toe een andere blush en ik moet er nog heel wat opmaken! Maar met deze nieuwe van Sleek doe ik wel weer even en in de lente en zomer hou ik ook erg van de perzik kleurige tinten.

rose gold

Hier een foto van de blush op mijn gezicht.

rose gold

Ingrediënten e overige informatie

De ingrediënten: Mica, Talc, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Pentaerythrityl Teraisostearate, Nylon-12, Magnesium Stearate, Jojoba Esters, Dimethicone, Polyethylene, Phenoxyethanol, Chloroxylenol May Contain [+/- CI. 77891, CI. 15850, C1 45410, CI. 77360, CI. 19140, CI. 15985, CI. 77492, CI. 77491, CI. 77499 CI 77742.

Overige informatie:

  • De houdbaarheid is 24 maanden.
  • De inhoud is 8 gram.
  • Het product is niet getest op dieren.

rose gold

Het was geen lange review maar ik wilde toch nog een keer dit pareltje aanhalen. Ik hoop dat hij niet vergeten wordt!

Wat is jou favoriete Sleek make-up product?

XoXo Olivia

handtekening

Related posts

Leave a Comment