Snapchat/Vlog #1

Vlog 1

Hello my dear followers!

Ik heb een vlog gemaakt via snapchat en hij staat op YouTube. Jup. Ik wilde dat vloggen al een tijdje proberen maar ik wist niet hoe. Nu heb ik een week of twee geleden op mijn telefoon de app Snapchat ontdekt.

Vlog - snapchat

En op snapchat kun je verhalen maken en opslaan. Dus het leek me wel leuk om het vloggen op die manier te proberen. Ik moet nog wat wennen aan de maximale tijdsduur van een snap video van 10 seconden, daardoor zeg ik soms nog een half woord op het einde. Ik ga er vanuit dat ik daar wel handiger in ga worden! Ook loop ik niet zo top en hoor je vaak mijn kruk op de achtergrond… Maar ja, that’s my life!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn eerste vlog vinden!

Snapchat/vlog #1

Klik hier om mijn snapchat/vlog te zien op Youtube als je hem niet kunt zien in deze blogpost.

Ik ben absoluut niet handig met het bewerken van video’s dus het lukte me niet om te knippen o.i.d. SORRY! Deze eerste vlog is van vorige week, maandag 15 februari tot en met donderdag 18 februari. Ik ben natuurlijk doorgegaan met het opslaan van mijn verhalen dus er komen er nog een paar aan!

Wil je mij volgen op snapchat? Dat kan, voeg me toe op gebruikersnaam: evaasnaps.

XoXo Olivia

handtekening

Related posts

5 Thoughts to “Snapchat/Vlog #1”

 1. shivatje

  Geniet van het maken van de filmpjes.

  Aum Shanthi

  1. Dank je wel! Ben benieuwd of ik dit leuk blijf vinden! Snapchat in ieder geval wel! Eens kijken of ik het blijf delen of niet! Ben benieuwd of het wat is. We gaan het zien hihi! XoXo Olivia

   1. shivatje

    Volg gewoon je eigen gevoel Olivia.

    Aum Shanthi

 2. Melanie

  Ik snap nog altijd niks van snapchat maar ik ga je zeker volgen hahahaha. Good Luck!!

  1. Herkenbaar.. Ik snapte er ook niks van.. Stuurde af en toe een gekke foto naar mijn zusje en dat was het wel.. Maar inmiddels snap ik wel hoe het werkt.. Even gegoogled en ik kwam achter allerlei leuke functies! Je kunt er superveel mee! I like it! Ik ga je terugvolgen! XoXo

Leave a Comment