Contact

Mijn contact gegevens

E-mail: lifemustbefabulous@gmail.com & mstopoftheworldplussizenl@gmail.com

Website: www.lifemustbefabulous.com

Samenwerkingen

Ik sta open voor leuke samenwerkingen. Bij reviews voor artikelen geef ik mijn eerlijke mening over producten. Ik ben bereid reviews te schrijven of reviews te doen middels een video. Ook sta ik open voor leuke winacties. Ik heb gemerkt dat winacties in het kader van mijn blog (die het meest te maken hebben met beauty, lifestyle en fashion) het beter doen dan winacties voor producten die niet gerelateerd zijn aan mijn blog. U kunt het beste contact met mij opnemen per e-mail lifemustbefabulous@gmail.com. Graag bespreek ik met u de mogelijkheden.

Sinds april 2015 geef ik bij reviews etc. aan wanneer het gaat om gesponsorde producten. Dit heb ik bij reviews van voor april 2015 niet gedaan tenzij dit was afgesproken met de sponsor.

Disclaimer

De artikelen, foto’s en columns op deze website/mijn blog zijn voor informatieve doeleinden. Deze teksten bevatten vaak mijn persoonlijke mening of ik citeer met bron. De content op deze gehele website (dus ook de foto’s en afbeeldingen die door mij zijn gemaakt) zijn eigendom van www.lifemustbefabulous.com en mogen niet worden gekopieerd en/of worden overgenomen zonder toestemming van de eigenaar van www.lifemustbefabulous.com. Wanneer ik verwijs naar andere websites, dan is de vaststellingsdatum en tijd dat er bepaalde informatie op de genoemde website staat de datum en tijd van het artikel. Ook wanneer ik een foto gebruik van een website zoals Pixabay (copyright vrij) en de referentie URL verandert dan ben ik niet aansprakelijk voor de onjuiste verwijzing. Tevens ben ik niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor veranderingen in verwijzende teksten. Per slot ben ik niet aansprakelijk voor mislukte DIY’s of recepten die zijn gemaakt n.a.v. een artikel op www.lifemustbefabulous.com.

Alle rechten voorbehouden © 2016 Life Must Be Fabulous.

Contact via Social media

contat

Volg mij op Facebook

Tweet met me mee op Twitter

Bekijk mijn foto’s op Instagram

Volg mijn inspiratieborden op Pinterest

Volg mijn Tumblr pagina

En hier mijn RSS Feed

 

Lifemustbefabulous klein

 

 

Bewaren

Bewaren