Tekenen

Lieve lezers,

Bijna een maand geleden vertelde ik jullie dat ik niet lekker in mijn vel zit en dat ik momenteel wat minder met mijn blog bezig ben. Mijn blog is een uitlaatklep voor mij en ik mis het wel. Maar mijn concentratievermogen is zo enorm slecht de laatste weken dat ik het bijna moeilijk vind om te schrijven. Ik heb veel moeite met mijn woordenschat en daar schaam ik me zelfs een beetje voor. Ik heb steeds vaker in gesprekken dat ik verkeerde woorden gebruik, mezelf verkeerd uit druk of dat ik niet meer weet wat een woord is of hoe ik het uit moet drukken. Dat is zo vreselijk frustrerend.

Mijn blog is iets wat ik om handen heb, een afleiding, iets waar ik veel uit haal. De fijne contacten die ik hierdoor heb. Het contact met lotgenoten. Ik ben er zo blij mee. Ik hoop dan ook dat het me weer vaker gaat lukken om een post online te zetten. Op dit moment heb ik zoveel stress dat het me simpelweg niet lukt. Gelukkig gebeuren er ook fijne dingen. Ik kom daar nog op terug ;). En oh ja…. Ik ben bezig om een slaapmeditatie te schrijven… binnenkort ga ik de achtergrond geluiden en het beeld filmen… Ik heb een leuk idee daarover! Ik krijg vaker te horen dat mijn stem rustgevend is. Aangezien ik zelf bijna dagelijks met een slaapmeditatie of een andere mindfulness oefening in slaap val, lijkt het me wel leuk om het ook eens te proberen om op te nemen. Misschien val ik dan straks wel in slaap met mijn eigen stem haha!

Om mezelf een bezig te houden met iets waar ik niet direct hoofdpijn van krijg. En met iets waar ik niet erg veel concentratie voor nodig heb ben ik weer wat gaan tekenen. En wel… het is lang geleden hoor dat ik dat deed. Er kwamen naast donkere depressieve tekeningen ook een aantal tekeningen uit mijn potloden waar ik wel vrolijk van wordt. Ik wil er een paar met jullie delen. Ik ga er gewoon lekker mee verder en hoop dat het qua niveau weer wordt zoals het was haha het is nu nog wat kinderachtig. Ik wilde een paar tekeningen met jullie delen :).

Deze vind ik het mooist:

1-DSC_0079

Ik denk dat bovenstaande tekening mijn stijltje gaat worden voorlopig. Ik vind het wel leuk, zo in één kleur. Hij is niet perfect en de vogelkooi is wat mislukt maar ach… Als ik dit leuk blijf vinden dan ga ik op zoek naar zo een apparaatje waarmee je op de laptop kunt tekenen. Dat lijkt me erg gaaf en daar heb ik veel ideeën over.

Nog wat kleurrijks… Vlindertjes in een boom…

3-DSC_0084

Het tekenen van gezichten is moeilijk. Op school natuurlijk wel geleerd maar daar heb ik nu geen geduld voor… Deze had ik in drie minuten klaar en ik vond hem best grappig! 5-DSC_0087

Ben ik nou vergeten de linkerarm af te maken?? Hihi oeps….

7-DSC_0091  En per slot nog wat liefde….

 

2-DSC_0082

Ik ga nu verder met de spasmes onderdrukken in mijn been want anders ga ik zometeen helemaal gek worden…. De medicijntjes helpen al niet meer… Grr

Fijn weekend allemaal!

HANDTEKENING

 

Related posts

6 Thoughts to “Tekenen”

 1. Astrid

  Tekenen is wel iets waar je je frustratie in kwijt kan, tenminste heb ik wel. Het zet je na tot denken en het geeft je rust. Je kan wel mooi tekenen!

  1. Ja dat klopt zeker! Ik kan erin opgaan hihi! XoXo Olivia

 2. Ik vind vooral het schommelende meisje zo leuk. Deed me een beetje aan Pipi Langkous denken. Juist de asymmetrie maken jouw tekening tot wat het is. Toen ik de tekening zag dacht ik direct aan een muurtekening voor mijn prinsesje, zij heeft nog een lege wand. xxx

  1. Wat lief! Dank je wel hihi!! Misschien een idee om zoiets op de muur te maken! Het is niet erg moeilijk! XoXo Olivia

 3. Vooral de eerste tekening is erg mooi geworden ja!

 4. Het is heerlijk om naar jouw tekeningen te kijken. Lekker blijven tekenen, dat is echt een perfecte uitlaatklep.
  Liefs,
  Laura.

Leave a Comment