The Power of Make-up

Lieve beauty’s,

Onlangs kwam er ineens op facebook een soort van spam over het filmpje van Nikkie Tutorials genaamd: The Power of Make-up. Spontaan barstte er een discussie los en maakten veel vrouwen soortgelijke filmpjes of plaatsten zij op instagram een foto met #thepowerofmakeup waarbij ze de ene kant van hun gezicht make-uploos hadden en de andere kant van hun gezicht opgemaakt.

Ik heb me er ook schuldig aan gemaakt hihi…Allereerst even het filmpje van Nikkie Tutorials. Dan weet iedereen waar het over gaat. Vooral: MAKE-UP IS FUN is de essentie!

Nou lig ik dus al twee weken te kwakkelen met mijn gezondheid. Koortsaanvallen, misselijkheid en een buikgriep… alles kwam voorbij en nog steeds heb ik last van koorts. Op een momentje dat ik me even wat beter voelde ben ik de uitdaging ook aangegaan. Ondanks de koorts is een make-up look best goed gelukt al zeg ik het zelf. Ik heb geen uitgebreide ooglook gemaakt. Daar voelde ik me te beroerd voor. Wel heb ik een lichte basis gemaakt.

Deze foto heb ik gemaakt op 19 juni jl. Wellicht goed om te weten… Erna ben ik direct onder de douche gesprongen omdat ik een zweetaanval kreeg en heb ik mezelf weer schoongepoetst en ben ik lekker gaan slapen met een kop soep in bed. Ik wilde in eerste instantie naar buiten gaan om te kijken of het zou helpen om wat frisse lucht in te ademen. Dit was er helaas niet meer van gekomen. Gisteren wel en nu voel ik me wel iets beter maar op en top ben ik nog niet. Ach ja. De arts zegt dat het komt door de stress en dat de buikgriep in de lucht zit. Mijn weerstand is laag dus dan wordt je eenmaal sneller ziek. Ik hoop snel weer mijn oude ‘selfie’ te zijn… Het liefst natuurlijk zonder mijn chronische ziekte maar dat zal nog wel even duren vrees ik. Als die koortsaanvallen maar stoppen.

Zie hieronder mijn foto

Ik heb de volgende producten gebruikt:

 • Hema gezichtsprimer
 • Maxfactor foundation
 • MAC Cosmetics concealer
 • Essence waterproof mascara
 • Sleek contour palette bronzer en highlighter
 • Sleek blush rose gold
 • Hema roze lipbalm
 • Be Cosmetics witte oogschaduw in mijn binnenste ooghoek
 • Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade en het oogpotlood

Mijn haar had ik alleen geborsteld.

Onderstaand nog een korte serie met een voor foto en na foto’s van een andere dag even geleden – #nofilter PS: mijn voor foto is echt niet flatteus… sorry -bloost-.

Voor:

2015-06-20 12.39.24

Na:

2015-06-20 14.29.35 2015-06-20 14.30.40

2015-06-20 14.20.41 2015-06-20 14.19.40

Bij deze look heb ik dezelfde producten gebruikt. Alleen heb ik mijn ogen meer opgemaakt met het Too Faced Natural palette.

En die lelijke pleister dat is mijn Fentanyl. Oftewel mijn medicijnen. Het is een morfinepleister.

Doe jij ook mee met ‘The Power of Make-up‘?

With Love,

Olivia

Life Must Be Fabulous

wpid-img_20150406_214359.jpg

 

Related posts

4 Thoughts to “The Power of Make-up”

 1. Leuk dat je eraan mee hebt gedaan 🙂

 2. Wauw! Die pleister was me niet eens opgevallen joh, je ziet er super mooi uit!

 3. Mooie blauwe ogen hebt gij 🙂

Leave a Comment