Update

Suriname, uitzicht C: Life Must Be Fabulous, update

Hello lieverds,

Ik voeg deze regel als laatste toe aan dit update bericht zodat jullie weten hoeveel moeite het mij momenteel kost om te schrijven… Ik heb over deze update bijna een week gedaan, iedere dag 20 minuutjes en het zijn maar een paar regels. Hoe dan??? Het gaat even niet zo best. Zoals wel vaker de laatste tijd. Ik heb veel kramp in mijn handen en ik heb een slijmbeursontsteking. Lekker typen doe je dan niet.

Ik heb een groot deel van mijn persoonlijke verhaal op privé gezet. Ik wil namelijk een andere richting op met mijn blog. Ik ga mijn verhaal nog wel een keer opschrijven en ik zal het ook nog gaan aanpassen op de ‘over mij‘ pagina maar ik ga het over een andere boeg gooien. Er komen nog wel updates maar ik wil niet dat dit een negatieve blog wordt en als ik blijf updaten over mijn gezondheid dan wordt ik daar zelf niet vrolijk van en jullie ook niet. Ook wil ik geen medelijden oid. Ik heb met de hand, een brainstormsessie gedaan en heb een aantal leuke ideetjes over wat ik ga doen. Ik wijd er nog even niet over uit want ik weet nog niet wanneer ik daar een start mee kan maken ivm mijn huidige ontstekingen en onderzoeken naar reuma en leukocytose etc. Daarbij gaat het typen gewoon echt niet nu en mijn camera is snel te zwaar.

Ik kom terug en absoluut origineel en anders en natuurlijk fabulous!

Love jullie!

XoXo

wpid-img_20150406_214359

De foto bovenaan dit artikel is door mij gemaakt tijdens mijn reis in Suriname met mijn telefoon ;).

 

Related posts

5 Thoughts to “Update”

 1. shivatje

  Ik wens je veel beterschap en dat je gezondheid toch wat beter mag worden.
  Nu soms kan het goed zijn om erover te schrijven zo verwerk je het ook veel beter. Maar heb er wel begrip voor dat je er andere niet wil mee lastig vallen.
  Probeer toch wat te genieten van het leven het dagelijkse doen.

  Aum Shanthi

 2. Heel veel succes met alles. Ik hoop dat je je snel weer iets beter gaat voelen. Ik ben erg benieuwd met wat voor nieuwe dingen je gaat komen. Ik hou de blog in de gaten 🙂 X

  1. Thanks meis! Ik ben nu op de achtergrond bezig maar binnenkort verschijnen er nieuwe dingen. Ik kondig het aan op mijn social media! XoXo

Leave a Comment