What We Like a Lot en een MOTD

MOTD

De mooie inspirerende Lottie Mae Jones heeft afgelopen week een toffe nieuwe groep opgericht op Facebook. De groep heet “What we Like a Lot“. Klik hier om lid te worden van deze leuke nieuwe groep. Ik ben lid van veel groepen, de meeste gaan over bloggers en Fashion voor plussize ladies. Wat ik leuk en origineel vind aan deze nieuwe groep is dat hij wat breder gericht is en vooral dat ik mijn MOTD mag plaatsen! LIKE!

Citaat

Ik citeer een deel van omschrijving van de groep:

“Een inspirerende groep over Mode, Make-Up,Lifestyle en Music voor dames in álle soorten én maten! Sizediversity dus! Word jij ergens héél blij van, deel het dan en inspireer hiermee een ander! Plaats bijvoorbeeld je OOTD (Outfit of the day), of een foto van je MOTD (Make-up Of The DAY) of heb je een goeie tip over een super fijn product? Ook dat mag je hier delen! Tevens zijn ondernemers welkom om hun inspirerende collecties hier te laten zien!”

Wat ik dus leuk vind is dat het een mengelmoes is van van alles wat ik leuk vind. En dat is bijvoorbeeld make-up. Ik grijp deze kans even aan om weer een MOTD te plaatsen ook op de blog. Deze heb ik ook op de Facebook gezet en het is zo leuk om toffe en lieve reacties te krijgen. Dat geeft gewoon een goed gevoel. Wil je een nieuwe outfit kwijt kan dat ook. Maar ook muziek en lifestyle komen aan bod op deze pagina. Ken je hem al? Zo niet en spreekt het je aan, wordt dan gauw lid!

Ik ben dol op make-up dus leuk dat ik hier fijn MOTD’s kan posten!

MOTD

MOTD

MOTD staat voor make up of the day. Toen de groep werd gestart heb ik meteen wat kiekjes geschoten die ik hier graag met jullie deel maar dan iets uitgebreider. Deze dag had ik niet iets bijzonders te doen. Ik zou mijn buurmeisje even helpen en ik zou foto’s maken met mijn vriend van een broek die binnenkort ook op de blog komt. Wegens de foto’s wilde ik wel een beetje shinen maar wel naturel.

Zijn jullie klaar voor de eerste foto’s? Ik vertel jullie zo welke producten ik heb gebruikt!

MOTD  MOTD

Zie je de glow? Ik had mijn haar nog niet gedaan… zonde eigenlijk. Maar ik had ook niet verwacht dat ik erover ging bloggen.

De producten die ik heb gebruikt voor mijn gezicht

Eerst mijn gezicht gereinigd met Garnier micellair water. Ik gebruik trouwens overal een kwast of spons voor. Ik doe helemaal niets met mijn vingers.

Mijn gezicht heb ik opgemaakt met de bb cream van Wet ’n Wild Fergie light medium 102 gemixt met Clinique foundation Anti Blemish 04. Concealer van Catrice soft beige 20. Deze breng ik aan onder mijn ogen, langs mijn wenkbrauwen en tussen mijn neus en bovenlip. Ik heb nu niet gecontourd dan werk ik anders. Dit was gewoon een 10-minuten make-upje.

Omdat ik graag wilde stralen heb ik een vloeibare highlighter van W7 gebruikt de night glow, vooral boven mijn jukbeenderen flink aangezet maar daarna afgepoederd met de transparante (fixing poeder van Etos huismerk en op de wangen en in de hals met Max Factor creme puff pressed powder medium beige 41.

Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met de Brow definer van Anastasia Bevery Hills in de kleur Taupe (zie hier een review).

MOTD  MOTD MOTD

Eyes

Ik had geen zin in een uitgebreide oog make-up maar ik wilde toch een beetje shinen. Ik gebruikte de oogschaduw basis van Art Deco 13V. Met de highlighter van het Naked Urban Decay flushed palet heb ik met een blending kwastje wat highlighter aangebracht boven mijn wenkbrauwpotlood tot de wenkbrauw. Vervolgens heb ik als basis een witte oogschaduw (mememe, zie hier een oude review) aan de binnenkant van mijn ooghoeken gedaan, aan de neuskant.

Vervolgens heb ik mijn bewegend ooglid lichtbruin gemaakt. Ik heb de bruine kleur (de enige in poedervorm) genomen van mijn Sleek highlighting palette precious metals. De kleur heet rennaissance gold. Dit geblend met de highligter. Vervolgens heb ik een paarse oogschaduw gebruikt in mijn binnenste ooghoek over het wit heen. Door eerst wit te gebruiken zie je het paars wat beter. De paarse kleur is de shimmer eye dust purple glow van Oriflame. Mijn ogen heb ik afgemaakt met twee merken mascara. Ik gebruik eerst Yves Saint Laurent Volume Effet Faux Cills zwart en vervolgens de waterproof versie van Clinique 01 black (zie hier een review).

MOTD MOTD MOTD

Per slot ben ik nog even aan de slag gegaan om mijn gezichtsvormen wat te benadrukken. Ik heb het Cheekathon palette van Benefit gebruikt die ik onlangs voor mijn verjaardag heb gekregen. De glanzende bronzer rock heb ik gebruikt onder mijn jukbeen en onder mijn kaak lijn. Natuurlijk wel goed geblend. Deze bronzer heeft al een mooie glans. Ik heb de Coralista blush uit dit palette gebruikt op de appeltjes van mijn wang. Ik wilde mijn blush iets rozer hebben dus heb ik ook de blush uit het eerder genoemde Urban Decay Flushed gebruikt. EN ook nog eens de rozige kant van blushing hearts van I Heart Make-up. Deze kleuren goed gemengd zodat het niet cakerig wordt of dat je ziet dat ik echt drie kleuren blush door elkaar meng.

Shine

Toen kwam natuurlijk nog de extra glow die ik deze dag wilde. Ik heb mijn MUA Undress your skin shimmer highlighter B150D gebruikt. En met mijn fijne kwastje dit aangebracht over mijn blush en bronzer tot naast mijn wenkbrauwbot. Op mijn voorhoofd vlakboven de wenkbrauw en over mijn neus in een dunne lijn heel dunnetjes aangebracht. Op de cupidoboog van mijn lippen en in mijn hals. En ik straalde wel volgens mij! Ik hoop dat je dit op de foto ook kunt zien. Ik heb nog een roze lipstick gebruikt, lolita van BE Creative make-up met daaroverheen een lipgloss van Sleek, frosting 962. Per slot nog even gesprayed over mijn gezicht met de fixing spray van E.L.F. en toen was ik klaar.

MOTD MOTD

Cheekathon

Dit mooie cheekathon bronzing en blush palette van Benefit kreeg ik cadeau voor mijn verjaardag. Ik heb enorm veel plezier van de mooie kleuren dus deze zal ik binnenkort absoluut gaan reviewen. De foto’s zijn al gemaakt dus ik geef jullie een sneekpeak van dit fijne palette!

MOTDMOTD

Mijn geposte foto

MOTD

PS…

Ik doe er ongeveer 10 a 15 minuten over om deze basis make-up te doen. Ik kan ook sneller als ik geen oogschaduw gebruik. Ook kan ik er gerust anderhalf uur mee bezig zijn als ik lekker ga contouren en mijn ogen een mooie look wil geven.

Hoeveel tijd ben jij kwijt aan make-up? Meld je je ook gezellig aan op de groep What we Like a Lot (Klik hier voor de link)? Misschien zie ik je daar!

handtekening

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Related posts

One Thought to “What We Like a Lot en een MOTD”

  1. Mooie look! Helemaal omdat hij naturel is maar je toch shined.

    Leuke groep van Lottie!

Leave a Comment