Winactie – eerste blog verjaardag

Lieve lezers!

Ik heb een winactie voor jullie samengesteld ter ere van mijn eenjarige blog verjaardag. Ik hoop dat jullie het een leuk pakket vinden!

Jullie hoeven er niet veel voor te doen! Reageer onder dit bericht waarom je graag wilt winnen en zet je e-mailadres in het bericht (het verplichte veld kan ik niet lezen!). Op 21 juli a.s. zal ik de winnaar bekend maken.

Een extra winkans als je de winactie deelt op instagram (zie de foto op instagram) en vermeld #lifemustbefabulous. Dit zou ik tof vinden maar het is niet verplicht! Je mag ook alleen op instagram meedoen maar zorg er echt voor dat je de tag gebruikt!

Ik heb een zomers pakketje voor jullie samengesteld.

Eerst wat lekkere testers! Altijd fijn als je op stap gaat of om in je handtas te hebben toch?

image

Een vrolijke zomerse portemonnee, hij is lekker groot dus al je geld, pasjes, klantenkaarten en evt. ook je mobiele telefoon passen er in!

image

Make-up kan natuurlijk niet ontbreken… ik kan in de zomer niet zonder de Catrice All Matt anti-shine paper. Superfijn om in je tas te hebben. Dan ook het MUA oogschaduw palette in Pretty Pastels. De W7 Chunky Lips in de kleur Glamorous. En ook je nagels vergeet ik niet, ik heb er een leuke vijl in gedaan met een tijgerstreepje en 2 nude kleurige nagellakjes, 1 van W7 (1, naam onbekend)en 1 van Essence (keep calm or go for a walk).

image

Sieraden, ik kan er niet genoeg van hebben. Dit horloge matcht bij vele outfits wat ik zelf altijd prettig vind! De fabulous zilverkleurige klavertje vier oorbellen staan iedere vrouw goed (en brengen hopelijk wat geluk) en ook heb ik er een vrolijke ring bij gedaan met een steentje en een geel bloemetje. Handig dat je deze ring kunt buigen naar je eigen ringmaat!

image

De metallic tattoos zijn niet weg te denken deze zomer. Dus deze kunnen niet ontbreken in dit pakketje. Veertjes! Be Fabulous!

image

Ook zijn we graag fris in de zomer. Gladde benen door de full size Veet ontharingscrรจme. Een bodylotion, bad kristallen en douchegel van Golden Dreams in een ruim travelsize formaat. En niet te vergeten mijn lievelingsmasker van de Hema, de green tea peel-off en ook van hema een Fizzy bad tablet.

image

Doe je mee?

With love,
Olivia

Life Must Be Fabulous

image

Related posts

75 Thoughts to “Winactie – eerste blog verjaardag”

 1. Gefeliciteerd! Gave winactie. Ik wil graag meedoen omdat de producten mij fijn lijken en omdat je blog leuk is! ๐Ÿ™‚

  1. Dank je wel! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 2. Ik zou hรฉรฉl graag meedoen omdat je echt superleuke dingen weggeeft! Mijn e-mail is evaavdbb@gmail.com ๐Ÿ™‚

  1. Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 3. Gefeliciteerd! Ik wil graag meedoen omdat ik kan zien dat de producten met zorg geselecteerd zijn en omdat ze er super leuk uitzien! ๐Ÿ˜€ Hihi ^^

  mijn e-mailadres is: creabealounge34@gmail.com ^^

  1. Lief en dank je wel!!! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 4. Gefeliciteerd met het รฉรฉnjarig bestaan van je blog! Ik doe graag mee, dit pakketje zou een gaaf cadeau zijn voor mijn verjaardag, ben namelijk 26 juli jarig. Mijn e-mail: xgraciously@hotmail.com

  1. Dank je wel! Dat zou leuk uitkomen inderdaad! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 5. Graag gedaan ๐Ÿ™‚ Hihi ^^

 6. Aah wat een leuke winactie en van harte! Een jaar al de tijd vliegt echt supersnel. Het lijkt me leuk om mee te doen! E-mail; indian2day@hotmail.com

  1. Gaat snel he! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 7. Gefeliciteerd! ๐Ÿ™‚ Ik zou graag meedoen omdat je echt leuke dingetjes hebt uitgekozen om weg te geven!
  Mijn email is: lindameester13@gmail.com
  Liefsss

  1. Dank je wel! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 8. Altijd leuk om iets te winnen,en het ziet er allemaal super tof uit. Mijn portemonnee is trouwens dringend aan vervanging toe ๐Ÿ˜‰ Dus ik wil graag meedoen. Instagram heb ik niet, maar ik deel het op FaceBook:)

  1. Ah dat zou mooi uitkomen! hihi! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 9. Van harte met de verjaardag van je blog.

 10. sabrina

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Wat leuk dat je het met ons viert! Ik doe graag mee omdat dit de perfecte girly dingen zijn ๐Ÿ™‚
  groetjes sabrina at denklicht puntnl

  1. Dank je wel!!! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 11. Anita H.

  De portemonnee zou ik graag willen winnen voor mijn stiefmoeder. De print is helemaal haar stijl en ik weet dat ze een nieuwe wil aanschaffen. De overige items in dit pakket wil ik lekker voor mezelf houden, mocht ik de gelukkige zijn. Vooral de palette heeft mijn interesse. Maar het zijn stuk voor stuk dingen die ik goed kan gebruiken en waar ik blij van word..

  1. Leuk printje he!! Mee eens! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 12. Allereerst gefeliciteerd! Ik doe graag met je winactie mee, omdat ik jou een meid vind die super veel doorzettingsvermogen heeft. De producten die je weg geeft ben ik erg benieuwd naar! Succes met kiezen!

  Liefs Astrid! astridwetering@hotmail.com

  1. Dank je wel voor je lieve woorden! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 13. Sofie

  Hele leuke winactie, die portemonnee is erg leuk ! Ik doe graag mee ๐Ÿ™‚

  Liefs !
  sofie.vandevenne@student.kuleuven.be

  1. Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 14. Super leuke winactie, ik doe graag mee, ik zou dit pakketje graag willen winnen omdat ik het super leuk vindt om nieuwe producten te testen.
  emmy-krijnen@hotmail.com
  X

  1. Leuk dat je meedoet met de winactie! XoXo Olivia

 15. Amber

  Je bent zo’n sterke vrouw en ik kijk enorm naar je op, jij bent ook een van de eerste ig accounts die ik volgde toen ik pas ig had en ik heb er nog geen 1 seconde spijt van gehad!! Normaal doe ik niet meer mee met winacties maar voor deze maak ik nu echt nog eens een uitzondering, het zou leuk zijn om die spulletjes te winnen maar ik wens iedereen HEEL VEEL SUCCES!! Iedereen verdiend het om dit te winnen, want het is gewoon een hele grote eer om te zeggen ‘kijk wat ik heb gewonnen van Life Must Be Fabulous’. Sorry voor mijn gezever hihi ik ga stoppen en die foto op insta reposten. Bye bye sweetie xoxo @roosen.amber@telenet.be

  1. Awh wat een lieve woorden! Je was ook 1 van mijn eerste volgers hoor! Hihi superleuk! En leuk dat je meedoet meis!! Veel succes!! XoXo Olivia

 16. Oh super leuk! Ik wil graag mee doen! Misschien raar als mede jewelry joy blogger, maar ik dacht ach wat maakt het uit! De ‘ach wat maakt het uit gedachte’ was iets wat ik in mijn tussenjaartje moest leren. Ik pushte mezelf over the edge in plaats houden van jezelf. Dus dit zou een mooi cadeautje zijn om het tussenjaar af te sluiten en in september met een sterkere Laura te beginnen. :$

  Liefs,
  Laura

  ps. ik ben blij dat je blog weer online is, want ik wilde hem laatst lezen en toen kon dat niet!

  1. Hihi dat is toch helemaal niet erg! De winactie is open voor iedereen!!! Leuk dat je mee doet meis!!! Ennnn sowieso start je met een sterkere Laura! Je bent een topertje!! XoXo Olivia

 17. Gefeliciteerd met het een jarig bestaan van je blog.
  Wat een leuk pakketje heb je samen gesteld.
  Ik doe graag mee, ik heb ook de Instagram stap gedaan.
  Ik zou dit pakketje graag willen winnen omdat er veel nieuwe producten bij zitten die ik helemaal niet ken.
  Ook ben ik groot van van de MUA palletten maar deze heb ik nog niet in mijn collectie.
  Als ik deze prijs win dan deel ik die graag met mijn zus en moeder zodat we er samen van kunnen genieten.
  Ook wil ik een aantal producten gaan reviewen.

  Mijn mailadres is: allaboutbertina@gmail.com
  Instagram: @allaboutbertina

  1. Dank je wel voor je leuke bericht! En super leuk dat je meedoet! Ik zag het op instagram! Twee winkansen!!! Succes! XoXo Olivia

 18. Monika

  Hoii! Ik zou graag het pakket willen winnen omdat ik ten eerste dol ben op makeup en tutten, maar als student is het voor mij niet haalbaar om veel producten uit te proberen aangezien er weinig overblijft hiervoor.
  Ik wens iedereen veel succes!
  X Monika
  monika_tomic@hotmail.com

  1. Ik snap je helemaal! Herkenbaar van mijn studententijd ;)! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 19. Roan

  Alweer 1 jaar! Super leuk! Gefeliciteerd!
  Ik zou het echt heel leuk vinden als ik deze winactie zou winnen. Ik vind dat je echt prachtige producten hebt samengesteld! Succes met het kiezen van een winnaar!

  Mijn email is: xxroanx@gmail.com

  X Roan

  1. Dank je wel girly! Ja dat jaar ging snel he! Leuk dat je mee doet! XoXo Olivia

 20. Wat leuk, gefeliciteerd! Ik doe graag mee, mijn e-mail is mylou@theblognextdoor.nl

  1. Thanks! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 21. Gefeliciteerd! ๐Ÿ™‚
  Ik ga het ook maar gewoon proberen, ik doe mee ๐Ÿ™‚
  Ik ga nu meteen even de foto op insta plaatsen!
  Succes allemaal!

  Liefs,

  1. Leuk dat je meedoet!! XoXo Olivia

 22. Wauw, wat zit er veel in zeg! Ik doe natuurlijk heel graag mee. Heerlijke beauty-producten en ook de portemonnee is erg leuk. Dat zou ik wel willen hebben ๐Ÿ™‚

  misshappinez@hotmail.nl

  1. Leuk dat je meedoet!!! XoXo Olivia

 23. Nog van harte gefeliciteerd met je een jarig bestaan! Hopelijk komen daar nog heel veel jaren bij, want ik lees je blog altijd met veel plezier!
  Ik doe graag mee met je winactie!

 24. Suusvdk.x

  Ikdoezekermee! Xxheemgaardkind supeerr leuke winactie trouwens waar heb je die metalic tattoo’s van?

  1. Leukkkk dat je meedoet! De tattoo’s komen van webshop Asiisa! Grappig dat je ook op de HG zit… good memories 4 me hihi. XoXo

 25. Joy

  Wauwie, wat een mooi pakket! Super zeg, ik ga het ook voor je delen op Instagram!
  XOXO Joy

  1. Leuk schat!! EN lief!! Thanksss!!! XoXo Olivia

 26. Ik wil ook graag meedoen! Super leuke spulletjes en nog gefeliciteerd xxx

  1. Dank je wel!! Leuk dat je meedoet!! XoXo Olivia

 27. Tamara

  Hoi Olivia,

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! Ik doe graag mee aan deze reuze winactie.

  Fijne zondag,

  tamara-dutoit@telenet.be

  1. Leuk dat je meedoet Tamara!!! Dank je wel!!! XoXo Olivia

 28. Gefeliciteerd. Ik doe graag mee. Zitten hele leuke dingen bij die ik goed kan gebruiken.

  1. Dank je wel! Leuk dat je meedoet!! XoXo Olivia

 29. melissa

  Gefeliciteerd! En wat een superleuke actie (net als je blog ๐Ÿ™‚ ). Ik doe graag mee; handig voor in de koffer dit geweldige pakketje. Zie ik er ook fris en stralend uit op vakantie.

  1. Leuk dat je meedoet!!! Dank je wel!! hihi XoXo Olivia

 30. stefanie

  ik zou hem graag willen winnen omdat ik het leuk vind nieuwe dingen te proberen
  en I LOVE MAKE UP.

  1. Leuk dat je meedoet Stefanie!! Ik vind precies hetzelfde! Morgen de uitslag! XoXo Olivia

 31. van erum maria louisa

  proficiat
  toffe win actie ,ik doe graag mee

  1. Dank je wel! Tijd is snel gegaan! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 32. Anita te Gussinklo

  Van harte Gefeliciteerd met je 1 jarig bestaan van je blog.
  een super leuk pakket heb je samen gesteld.
  Ik doe graag mee.

  1. Dank je wel!! Je bent nog mooi op tijd! Leuk dat je meedoet! XoXo Olivia

 33. Jan

  Super om mijn vriendin te verrassen met dit leuke pakket om alles eens uit te proberen.

  1. Spannend! Morgen maak ik de uitslag bekend. Ik denk ergens in de middag of begin van de avond! XoXo Olivia

 34. Marian van Trigt

  Een heerlijke verwennerij voor dames

  1. Ja toch! Daar heb ik het op uitgezocht hihi! XoXo Olivia

 35. chucky1012

  Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee omdat ik niet bekend ben met de producten die in het te winnen pakket zitten en zou er zo graag leuke zomerse looks mee willen maken en heb van die flink behaarde benen dat het niet mooi is als ik een rok of jurk aan heb.
  De accesoires geven een finishing touch en maakt een zomerse outfit compleet.
  Ben er zeer benieuwd naar ๐Ÿ˜‰

  Xoxo

  1. Leuk dat je meedoet en bedankt voor je leuke reactie!!!!! XoXo Olivia

 36. kim weernink

  ik zou graag willen winnen omdat ik dat pakketje hard nodig heb!
  Ik kan de producten hier op de afbeelding goed gebruiken!

  mijn email Kimberly_alexandraa@live.nl

  1. Leuk dat je meedoet! Net op tijd! Ik heb even je adres verwijderd uit je reactie in verband met jou privacy. Mocht je winnen dan vraag ik je adres! Succes! Ik ga zometeen loten! Succes! XoXo Olivia

Leave a Comment